Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megcsalt, elhagyott, mégis én...

Megcsalt, elhagyott, mégis én vagyok a ribi mert megismertem valakit?!

Figyelt kérdés

Pár hete megcsalt.. Azóta közelebb kerültem az egyik közös barátunkhoz.. De csak ismerkedés terén

Erre most a fejemhez vágta hogy ezt biztos kiterveltük, hogy ő legyen a rossz mások szemében

Rám akarja hárítani a saját hibáját..

Hivogat, irogat hogy mekkora... Öhhöm vagyok..

Miért csinálja??

Mit tegyek?

2015. jan. 1. 13:35
 1/6 anonim válasza:
teljesen megértelek, én is így jártam, hogy a pasim nem fogadja el, hogy mást szeretek
2015. jan. 1. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló a helyzet

Ő csalt meg nem akarok tőle már semmit de én vagyok a ku..a a riban.

Minden de majd reméljük elmúlik és ők is továbblépnek

2015. jan. 1. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Bunkó szar. Ennyi. EZ ellen nem tudsz mit tenni, legközelebb majd jobban odafigyelsz választásnál.
2015. jan. 1. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jellemző. Velem is előfordult és sorolhatnám a barátnőim neveit, ahol szintén a férfi lépett félre, társkeresőzött, flörtölt, stb. Aztán függetlenül attól,hogy emiatt ki kezdeményezte a szakítást, a férfi teljesen kiakadt amikor a nő is elkezdett ismerkedni.

Nálunk a volt férjemmel még nem váltunk és nem tudtunk szétköltözni de már szakítottunk de már volt valakije, el is járt hozzá és éjszaka is ott aludt, ennek ellenére többször botrányt csinált akkor is, amikor elmentem a barátnőmmel találkozni.

Miért csinálja? Mert tipikus pasi.

Mit tegyél? Tiltsd le mindenhol, szakíts meg vele minden kapcsolatot.

2015. jan. 1. 14:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen. Legszivesebben azt tenném, de van egy fiunk.

Mondtam neki hogy akkor hívjon ha ő miatta hív, erre hol azt hallot kiterveltük, hol azt hogy még szeret,, stb.. Stb

Már kinyomom a telefont ha belekezd, de napi kb 30-40 sms-t küld..

Azt nem írtam hogy házasok vagyunk még.. Sajnos

2015. jan. 1. 14:23
 6/6 anonim válasza:
Tipikus pasas.Hímringyó aki nem képes beismerni hogy hibázott.Aztán ezt még rád vetíti ki.De ez a te önbizalmadat ne hogy letörje. Minden kapcsolatot szakíts meg vele.Tilts le mindenhonnan.Eltudtál már tőle költözni?
2015. jan. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!