Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt 2napja aki nagyon tetszik és tegnap bejelölt facebookon és megis bökött most mit csináljak nekem ez túl gyors tempó nem akarom elsietni. Szerintetek?
Ha megismerkedtetek, akkor nincs abban semmi furcsa, hogy bejelölt.
Az meg hogy megbökött annyit jelent, hogy megpróbálta felhívni a figyelmed magára.
Ebben nincs semmi fura, fiú létedre elég félénk vagy. Nem kell túldramatizálni, csak egy ártatlan jelzés volt tőle.
Hány éves vagy? 12?
Basszus, mivan ?
A bökdösés Facebookon felhívás a párzásra, vagy mi ?:D
Két hozzáfűzni valóm van:
1. Vagy egy kretén vagy, aki csak arra vár hogy erre válaszoljanak és felkerüljön az aztadomra vagy a nemkutyára
2. Ha meg igaz, akkor annyi lenne a tanácsom, hogy facebook helyett próbálj meg emberek közé is menni...
Ha ez most komoly kérdés, szerintem félreérted. Nyugi, még nem mászott rád, egyszerűen csak bejelölt egy közösségi oldalon, és jelezte, hogy például szívesen beszélgetne veled. Ez még nem jelent semmit.
Beszélgess vele nyugodtan, az nem elsietés.
Édesem, neked az gyors, hogy csak 2 napja ismered és máris megbökött fészbukon? Hány éves vagy?
Örülj inkább neki, hogy a lány meg kezdeményezni, de nem kell félned, hogy gyors a tempó! Ugyanis mi lányom, ha megteszünk egy ilyen kis első lépést, utána egy ideig nem fogunk teperni, a minimum, hogy visszabököd, ha tetszik, ne félj, nem fog rád írni, vagy ilyesmi!
Bökd vissza, aztán visszabök, aztán megint te stb, amíg végre rá nem írsz, hogy szakadjatok már le a fészről, és találkozzatok. Nyugi, mivel a férfi dolga a kezdeményezés, tulajdonképpen te diktálod a tempót, bár a lánynak is van beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!