Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az sms-ben vagy msnen esetleg facebookon való szakításról?
Szerintem nagyon gyava dolog. Ha valakit valaha szerettel es összejöttetek, akkor megerdemli, hogy a szemebe nezve közöld vele.
Ha esetleg a tavolsag miatt ez nem megoldhato, akkor minimum, hogy telefonon beszeld meg vele, de ez tenyleg csak ilyen esetekben elfogadhato, amikor hetekig nem talalkoznatok es addig nem lenne fair eljatszani, hogy minden okes.
Na... azért ez függ körülményektől. Exemmel egyszerűen kiszerettünk egymásból, így bár tudtuk mi következik, de megbeszéltünk egy lezáró beszélgetős talit.
De volt, hogy egy pali megcsalt, akiről azt hittem, hogy szeretjük egymást meg minden. Mivel akkor tudtam meg, amikor épp nem voltunk egymással, én arra méltattam, hogy egy sms-ben közöljem vele, hogy ég veled te pöts, aztán töröltem mindenhonnan.
Szerintem nem mindenki érdemli meg, hogy élőben szakítsanak vele. Csak a korrekt emberek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!