Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az sms-ben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az sms-ben vagy msnen esetleg facebookon való szakításról?

Figyelt kérdés
Manapság már ez így kényelmesebb, meg elfogadhatóbb módszer? Szerintem a szakítást nem így kell elintézni. Ti hogy vagytok vele?
2012. jan. 14. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ez a módja...
2012. jan. 14. 17:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Elég gerinctelen,jellemtelen dolog.
2012. jan. 14. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
gyáva, gerinctelen gesztus...
2012. jan. 14. 17:14
 4/13 PT-Daniel ***** válasza:

Szerintem nagyon gyava dolog. Ha valakit valaha szerettel es összejöttetek, akkor megerdemli, hogy a szemebe nezve közöld vele.

Ha esetleg a tavolsag miatt ez nem megoldhato, akkor minimum, hogy telefonon beszeld meg vele, de ez tenyleg csak ilyen esetekben elfogadhato, amikor hetekig nem talalkoznatok es addig nem lenne fair eljatszani, hogy minden okes.

2012. jan. 14. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
GYÁVA dolog. Annyi lehetne az emberekben, hogy odaáll a másik elé és nem futamodik meg ilyen béna megoldásokkal.
2012. jan. 14. 17:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Na... azért ez függ körülményektől. Exemmel egyszerűen kiszerettünk egymásból, így bár tudtuk mi következik, de megbeszéltünk egy lezáró beszélgetős talit.

De volt, hogy egy pali megcsalt, akiről azt hittem, hogy szeretjük egymást meg minden. Mivel akkor tudtam meg, amikor épp nem voltunk egymással, én arra méltattam, hogy egy sms-ben közöljem vele, hogy ég veled te pöts, aztán töröltem mindenhonnan.

Szerintem nem mindenki érdemli meg, hogy élőben szakítsanak vele. Csak a korrekt emberek.

20L

2012. jan. 14. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Osztom PT-Daniel véleményét:P
2012. jan. 14. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Gyáva, gusztustalan,gerinctelen,féreg dolog.
2012. jan. 14. 17:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Mond meg face to face es túl rajta.
2012. jan. 14. 17:52
 10/13 BlackSword ***** válasza:
Nem tudom, én konzervatív vagyok, de szerintem egy gusztustalan, gerinctelen dolog... Ha már szakítasz valakivel, akkor legyen annyi gerinced, hogy a képébe mondod...
2012. jan. 14. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!