Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az sms-ben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az sms-ben vagy msnen esetleg facebookon való szakításról?

Figyelt kérdés
Manapság már ez így kényelmesebb, meg elfogadhatóbb módszer? Szerintem a szakítást nem így kell elintézni. Ti hogy vagytok vele?
2012. jan. 14. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem tegnap dobott a 37 éves párom 6 év után facebookon keresztül. Úgy hívtak fel, hogy tudom-e egyedülálló. Fél órával előtte hozott haza anyuékhoz... Úgy ismertem meg ennyi év alatt, hogy mindent meg tudtunk beszélni. legszívesebben rágyújtanám a házat.
2012. jan. 14. 18:14
 12/13 anonim válasza:
Velem is így szakítottak egyszer...nem kívánom senkinek!!!Undorító gyáva dolog...és utána még te érzed rosszul magad ha meglátod esetleg másnak...és ő egy kicsit se érzi rosszul magát....
2012. jan. 14. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Legalább tudatja veled, még ha ilyen módon is.

Látszik hogy még nem hagytak ott úgy faképnél, hogy szó nélkül leléptek és még csak azt sem tudod hogy miért.

2012. jan. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!