Miért regisztrálnak párkapcsolatban élő lányok társkeresőre?!
Figyelt kérdés
Ma böngésztem az egyik netes társkeresőt, ami kifejezetten szerelmi társkereső, szóval nem én néztem el,és több lány is van, aki nyíltan kiírja a bemutatkozásában, hogy párkapcsolatban él... Már bocsánat, de akkor mit keres ott?2014. szept. 22. 13:44
4/6 anonim válasza:
Én inkább azt nem értem, hogy miért ba$znak visszaírni a társkeresőn a lányok, ha egyszer ezzel TÁRSAT lehet találni???
Pedig nem vagyok se ronda, se kövér (azért ezt említem, mert képekről más ez nem derül ki.)
6/6 anonim válasza:
Hát ha tényleg vannak ilyen lányok, akkor valószínűleg azért mert hiányzik a szenvedély, az erotika az életükből. Nem rossz pasiként most erre vágyom én is, szóval lányok, ha valaki nem csípi a társkeresőket nekem is írhat privit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!