Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak, úgy, hogy tudják mennyire fáj ez a partnerüknek? A megcsalási szándékon kíűl mi lehet még az ok? Férfiak válaszát is várom!
"normális párkapcsolatban élő férfiak"
ebben biztos vagy? sztem ha valaki ilyet csinál az nem normális párkapcsolatban él. a normális párkapcsolatban őszinték egymással az emberek.
Szerintem meg megcsalási szándékkal. :)
Feleségek, élettársak azt nem tudják megérteni, hogy a legtöbb férfi számára tökéletesen harmonikus kapcsolatban is vágyik új szexuális élményekre, a szeretőnek választott nők meg azt nem, hogy tőlük meg szexen kívül semmi sem kell.
Neten vadászva pedig sokkal kisebb a lebukási esély, mintha környezetéből (munkahely, baráti kör) keresne szeretőt. Ráadásul sok olyan nő van, aki a minőség-ellenőrzött árút többre értékeli (egy 30 körüli egyedülálló férfit nyominak tartana, míg egy olyat akinek szép gyerekei, csinos asszonya van meg sármosnak).
Szia!
Nokent irok a kerdesre... Parkapcsolatban elek ovis gyerekunk van es jol esik a dicseret a kezdemenyezes stb...
Tarskeresokon meg szexpartner keresokon nemm vagyok fent.
Mindenki fantazial, van aki nem keres hozza partnert, van aki ilyen oldalakon keres hozza vkit! Van aki durvabb leveleket ir, van aki csak korbe bokoltatja magat vagy a Ferfi a Not...
Kell a flortoles is, ebben semmi rossz nincs...
azert sminkelnek tornaznak a nok mert foleg a ferfiaknak akarnak tetszeni (nem maguknak... Ez hulyeseg! A ferfiaktol jott bokok hajtjak elore a noket!)
A ferfiak meg vadaszgatnak :)
Jo az.
Nem csalnam meg a Parom, de ezt a kis "szobeli kilengesemet" nem fogom elhagyni sosem!
"A pasik biológiailag genetikailag kódolva vannak a hűtlenségre. "
Vagy csak Te nézted le ezt a párkapcsolat dolgot.
Nem hiszem, hogy okot adtam volna neki arra hogy mást keressen. Azt mondta egyszerűen megunt, kiszeretett belőlem és persze ne okolják magam nem az én hibám mert mindig jó voltam hozzá. Lehet éppen ez volt a baj. Aki jó az túl unalmas lehet :(
Sajnos egy kapcsolatban bármikor adódhat olyan helyzet változás amely a kapcsolat végét eredményezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!