Beleszerettem egy olyan nőbe aki párkapcsolatban él. Mi
tévő legyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az típus aki elveszi más barátőjét ,mert tudom hogy helytelen a lelkem sem vinne rá...Ő sem akar tőlem semmit.Viszont néha úgy néz rám hogy érzem hogy ő is hasonlóan érez...de tartja magát...csak játszik velem? Ez miért jó neki? Így mutatja ki tudata alatt hogy tetszem neki esetleg...?
Nem "lebaszást",hanem segítséget szeretnék kérni,esetleg aki volt hasonló helyzetben azt meghallgatnám...
2014. aug. 18. 16:08
1/10 anonim válasza:
talan nem mukodik a parkapcsolata...Beszeld meg a csajjal.Igenis jogod van elvenni a masik pasitol,ha nem erzi vele jol magat!
2014. aug. 18. 16:11
2/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy játszik. Lehet, hogy nem is tudja magáról, hogy úgy néz.
Nem írtad, hogy milyen kapcsolatban állsz a párjával, vagy kettejükkel. Mennyi ideje vannak együtt. Lehet nem érné meg neki bizonytalan, új partnerre váltani.
Szerintem, hogy megnyugodj, elmondhatnád neki mit érzel, vagy tehetnél egy-két kétértelmű utalást.
2014. aug. 18. 16:13
3/10 anonim válasza:
Legtöbbször csak jól esik nekik ha egy másik pali odavan értük, de eszük ágában sincs váltani. Csak húzza az agyad. Hidd el ha valóban akarna valamit nem lennél bizonytalan mit akar.
2014. aug. 18. 16:15
4/10 anonim válasza:
Becsüllek haver! Férfitársi-tisztelet! Ez a beszéd! :) Én se vennék el mástól nőt. Majd ha eljön az ideje, úgyis befejezik.:)
2014. aug. 18. 16:19
5/10 anonim válasza:
Nekem van barátom, de tetszik egy másik fiú és én azt várom, hogy a fiú lépjen és mondja el mit szeretne tőlem és én akkor azonnal otthagynám a barátomat. Tehát érdemes annyit tenned, hogy beszélj vele, és mond el neki, hogy tetszik neked és szeretnél vele járni, ő utána majd elmondja hogy gondolja és akkor teljesen tisztában leszel a dolgokkal. Ha rossz a kapcsolata akkor otthagyja a fiút és veled lesz, ha nem akar változtatni akkor ezt is megmondja és akkor tovább tudsz lépni.
2014. aug. 18. 16:21
6/10 anonim válasza:
Sajnos a 3.-nak van igaza! Szeretjük ha bejövünk a pasiknak, szemezünk is, flörtölünk velük, de nagyon nagyon kevés az akivel ennél tovább is megyünk, aki miatt meg felrúgnánk az életünket az 0. De ha szemezünk valakivel az tényleg tetszik is nekünk, ha ez vígasztal! 29 éves, férjes, gyerekes Nő
2014. aug. 18. 16:26
7/10 A kérdező kommentje:
Egyszer az elején elmondtam neki de ő közölte hogy nem akar semmit.Szerintem csak azt akarja hogy "rajongjak" érte.Nem tudom ez bonyolult dolog...nem akarok így érezni iránta...
Bár ma említette hogy össze is vesztek a barátjával egy kicsit de már kibékültek.Biztos ez idő alatt egy kicsit jobban közeledett felém..
2014. aug. 18. 16:28
8/10 anonim válasza:
Minél gyorsabban nézel más nő felé, annál jobb lesz neked. Így csak befordulsz előbb utóbb.
2014. aug. 18. 16:46
9/10 A kérdező kommentje:
Igen igazad van baszok rá! Aki ilyet múvel az nem érdemel meg ;)
2014. aug. 18. 16:50
10/10 Ónodi Déw válasza:
Végy 1 KG mustárt, fél kiló darált kekszet, egy csomag húsleves kockát kizárolag marhásat, és még egy 25dkg mitévő legyeket, ezeket keverd össze majd akd egy uzsiszacsiba, majd jól meglenditve, vágd képen a kiszemeltedet <3 tuti recept, nekem bevált :) 21F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!