Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért regisztrálnak olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért regisztrálnak olyan nők társkeresőre, akik nem válaszolnak a levélre?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy CSAK nők válaszát várom. Igen, kolléga urak, tudom a valódi okokat, nem kellenek a konteók, azonban kíváncsi lennék arra első kézből, hogy mi zajlik le egy nő fejében, amikor elolvas egy levelet, majd rezzenéstelen arccal csinálja tovább, amit éppen addig csinált.

Immáron nagyjából a 20. levelemet küldöm el, amit mindenki elolvas, de válaszolni már senki nem hajlandó. Talán az írásképemből rá lehet jönni, hogy nem egy "szia akarsz dugni ;)" vagy egy "mizu" beböfögéssel indítok, de nem is annyival, hogy "akarsz ismerkedni?". Nem vagyok egy jóképű legény, azonban én a logika embere vagyok - a logika pedig azt diktálja, hogy azok a nők, akik fent vannak ezeken az oldalakon, szintén nem azért vannak ott, mert válogathatnak a való életben. Magyarán igen nagy valószínűséggel társat keresni vannak fent és még nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem is bombázók, így indokolatlanok az egekben levő az elvárásaik.

Szóval a lényeg még egyszer: minek regisztrál valaki társkeresőre, ha nem válaszol a levelekre? (Az most nem játszik, hogy elfogytak az ingyenes levélírási lehetőségei vagy nem kapják meg a levelet, mert odateszem az üzenet végére az utóbbi időkben az emailcímemet.)

2017. márc. 31. 16:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
90%

Egy időben visszaválaszoltam egy "Szia! Szerintem nem egymást keressük. Üdv, Xyz" mondattal, aztán hamar rájöttem, hogy nem lehet. A legtöbbször sértődött levelet kap az ember, hogy miért nem és hasonlókat. És akkor megírom, hogy "hát figyi... 90 km-re laksz/nem vagy átlagos testalkatú/semmi mosoly a képeiden/nem látom a szemedet, mert eltakarja a szemüveg/diplomást keresek/nem 45< életkorút keresek, stb...

Ilyenkor felhördülnek a palik, hogy b*+ az anyádat és hasolók, meg Te sem vagy egy szépségkirálynő, meg retkes qrva mit képzelsz...

Az ilyenek általában elkerülhetőek lennének, ha elolvasnák az adatlapomat és nem ész nélkül nyomkodnának. Szóval általában ilyenek miatt nem írok vissza.

De nekem sem ír mindenki vissza. Akkor írok másnak, és kész.

2017. márc. 31. 18:52
 12/40 anonim ***** válasza:
80%

"a logika pedig azt diktálja, hogy azok a nők, akik fent vannak ezeken az oldalakon, szintén nem azért vannak ott, mert válogathatnak a való életben. "

A logika azt is diktálja, hogy lehet, hogy a környezetükben nem akad olyan, aki megfelelő lenne nekik. Több szát, ezer ember közül nagyobb az esély, mint a villamoson összefutni a nagy Ővel.

Én akkor nem válaszoltam egy normálisan megírt levélre, ha az írója nem vette figyelembe a "kit keresek részt".

2017. márc. 31. 19:01
 13/40 A kérdező kommentje:
Ígérem, hogy válaszolni fogok részletesen mindenkinek, de még mindig a biciklimet szerelem és még boltba is el kéne mennem. Elöljáróban annyit jeleznék, hogy bizony a "kit keresek?" rovat az esetek 95%-ában tök üres! Mondjuk amikor meg nem, abban az 5%-ban, tízből kilencszer vagy a magasságnál, de még inkább a testalkatnál esek ki, már amikor nem azzal kezdi a bemutatkozását valaki, hogy "egy sportos férfit keresek". 8====D-a, már ki vagyok lőve az első szónál. (24 vagyok különben, csak hogy a korosztályt lássuk.)
2017. márc. 31. 19:11
 14/40 anonim ***** válasza:
77%

A többiek már leírtak előttem mindent, amit írtam volna, ezért csak egy apró megjegyzés:

"-legyen introvertált, még jobb, ha nincsenek barátai, nem jár sehova és retteg az emberektől"

Csupán ebben az egy elvárásodban már benne van a kudarc.

Az olyan nő, aki nem jár sehova, retteg az emberektől az nem hirdeti magát.

Hiszen ez magával hozza, hogy el kell járnia randizni, ha meg retteg az emberektől, akkor tőled is retteg.

Nem lenne jobb, a normálisok között keresgélni?

Talán nagyobb sikerrel járnál!

2017. márc. 31. 19:20
 15/40 anonim ***** válasza:
93%

Én egy teljesen ingyenes oldalon voltam fent. Eleinte válaszoltam mindenkinek, annak is akit visszautasítottam. Idővel viszont meguntam bizonyos dolgokat.... Nagyon sok olyan ember írt aki képtelen volt elolvasni az adatlapot, hogy én kit és mit keresek, ez nekem nem volt szimpatikus egyáltalán.

Akiket visszautasítottam, olyanokat írtak vissza, hogy

-micsoda r.ibanc vagyok amiért válogatok,

-vagy erőszakoskodtak hogy igenis ismerjem meg őket, hiába nem tetszik kép vagy adatlap alapján.

-vagy olyanok írtak akik 8-10 évvel, vagy még többel öregebbek voltak,

-kapcsolatban, házasságban éltek, szóval nem voltak egyedülállók

-csak szexet akartak

-dohányosok voltak

Ezek mind mind olyan dolgok voltak amik szerepeltek az adatlapomon, hogy kit keresek és kit nem. Úgy voltam vele, hogy ha ők nem fárasztották magukat azzal, hogy elolvassák, így én sem fárasztottam magam azzal, hogy visszaírjak, miszerint dohányos vagy, nem szeretnék ismerkedni, alacsonyabb vagy, nem szeretnék ismerkedni, olyan vagy akinek van valakije ezért nem szeretnék ismerkedni, vagy nem vagy az esetem ezért nem szeretnék ismerkedni stb stb.

Amúgy fél évet voltam csak fent, miután a férjemmel ott megismerkedtünk és összejöttünk, le is töröltem magam, ahogy ő is.

2017. márc. 31. 19:23
 16/40 anonim ***** válasza:
72%
Talán nem jössz be nekik valami miatt, és úgy gondolják, inkább nem írnak vissza, mintsem hogy ezt kerek-perec leírják, hogy nem tetszel ezért vagy azért.
2017. márc. 31. 19:27
 17/40 anonim ***** válasza:
85%

8-asnak, 11-esnek igaza van. És ami a poén, nem is vagyok fenn társkeresőn, ezen az oldalon csinálják velem ezt.

Ha rögtön megírom, hogy nem akarok ismerkedni, akkor jön a sírva röhögős emoji, hogy miből gondolom én ezt, ők csak beszélgetni akarnak, barátkozni. De mindig arról kérdezgetnek, hogy van-e barátom. Mindig megmondom, ha tudnak egy nyomós indokot mondani, ami miatt ez fontos egy barátság szempontjából, elmondom. Ekkor lelépnek.

Ha a fentieket el akarom kerülni, jön a "hülyejátszás". Tudom, hogy ismerkedni akar, de nem vádolom meg. Jön a sok-sok miért? Miért érdekel a korom? Miért érdekel, kivel élek? Egy idő után kinyögi, hogy ő ismerkedni akar. Megírom minden gecciség nélkül, hogy én nem. Erre jön az "ó, hogy rohadna ki a beled, te büdös rngyó".

Ma is volt ilyen, a halott anyukámat szidta az "ember", miután kértem, hogy ne. De a szüzességét vegyem el.

2017. márc. 31. 19:43
 18/40 anonim ***** válasza:
39%

Szia, kedves kérdező!

Sok-sok kitartást kívánok! Sajnos rengeteg a beképzelt, flegma nő, aki nem veszi a fáradságot, hogy visszaírjon. Szerencsére én megtaláltam a párom, társkereső oldalon, aki pont nem ilyen, hanem mindenkinek visszaírt és amikor megbeszéltük ezt a témát (hogy a többség válaszra se méltat), meglepődött, nem értette, hogy hogy lehetnek ilyenek az emberek. Azóta is boldogok vagyunk együtt.

Kedves hölgyek! Értem én a problémátokat, de az nem jut eszetekbe, hogy nem válaszolni ugyanolyan bunkóság, mint amikor a pasi nem érti meg a "nem"-et és zaklat titeket? Egyetértek a kérdezővel abban, hogy a kedves, adatlapot elolvasni és értelmezni tudó urak azért megérdemelnek egy választ. Egy "bocs, nem egymást keressük"-be még senki nem halt bele. Napi nyolcba se, feltalálták a vágólapot, Ctrl+C - Ctrl+V. Ha meg folytatja, a legtöbb oldalon le lehet tiltani a partnert. Amúgy ha nem kap választ, akkor is ugyanúgy folytathatja a kérdezősködést ("Láttam, hogy elolvastad, miért nem válaszolsz?"), szóval ez nem kizáró ok. Ja, hogy napi nyolc óra munka után, fáradtan pont nem ahhoz lesz kedved, hogy elutasítgasd a pasikat? Drágám, akkor van egy rossz hírem: te csak ne keress partnert, mert ha erre nincs időd/kedved/energiád, a barátodra se lesz. Itt nyilván nem azokról van szó, akik a nemi szervükről küldött képekkel indítanak, hanem akik normális levelet írnak.

A másik oldalról is vannak amúgy vicces sztorik. A szokásos arányt produkáltam én is (kb. 95% nem vette a fáradságot, hogy visszaírjon), de aki visszaírt, az is sokszor nevetséges indokkal utasított el. Volt egy lány, 173 centi, az adatlapján az volt megadva, hogy 178 centi felettit keres. Én 177 vagyok, de gondoltam, egy próbát megér, magasságban talán még nem olyan sok az az 1 centi. Azzal utasított el, hogy magas pasit keres. Erre mit mondjak? Most akkor én sem tudok adatlapot értelmezni, mert nem vettem ennyire szigorúan a paramétereket?

Aztán rengeteg az üres adatlap. Nyilván egy üres adatlapra nem tud senki másképp reflektálni, mint egy "Szia! Kép alapján szimpatikus vagy, de az adatlapod üres. Mit lehet tudni rólad?" üzenettel, de az ilyenekre sem jön általában semmi válasz. Vagy azt várjátok, hogy a pasi ír majd valami hihetetlenül ultrafrappáns pickup line-t (amit öt perce olvasott a neten és még ötven lánynak megírt)? Elolvassátok a leveleket, esélyt sem adtok, majd másnap panaszkodtok a barátnőtöknek egy kávé mellett, hogy milyen szánalmas pasik vannak társkeresőn? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Ide meg jöttök játszani a sértődöttet, általánosítotok, hogy minden második pasi ilyen, bunkó, megsértődik, elhajt titeket melegebb éghajlatra, stb. Mire jó ez? Válaszolni persze nem kötelező, de nem válaszolni meg illetlenség, csak az adott embert minősíti.

A kedves 3-as válaszolónak, Miss Magas Lóról Általánosításnak meg üzenem, hogy vadásszon le a netről egy sármos pasifotót, csináljon egy kamu-adatlapot és rájön, hogy nem csak a pasik ilyenek.

Mondhatnátok, hogy nocsak, megjött Mr. Butthurt Pistike, de ez sajnos nem nyert, mert van barátnőm, boldog vagyok és nem vágyom másra. Csak azokat a pasikat sajnálom, akik egy darab szarnak érzik magukat (ahogy éreztem én is), mert egyre kevesebb és kevesebb az önbizalmuk azok miatt a nők miatt, akik nagy ívben szarnak a fejükre. :(

2017. márc. 31. 20:37
 19/40 anonim ***** válasza:
22%
...és bocsánat, kérdező, hogy nem vettem figyelembe a kérésed, de úgy érzem, hogy ez idekívánkozott. Ha nem tetszik, lepontozhatsz! :P
2017. márc. 31. 20:40
 20/40 anonim ***** válasza:
36%
Látom, szépen lepontoztatok. Szeretném ezt érdemben megvitatni, ütköztetni a nézőpontokat, úgyhogy érdekel (komolyan), hogy mi azzal a gond, amit írtam, miben nem értetek egyet.
2017. márc. 31. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!