Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már veletek vagy ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek vagy ismerőseitekkel olyan, hogy ilyen típusú emberek találtak egymásra?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy láttatok, esetleg tapasztaltatok-e már olyat, hogy egy vékony, nem "társaság középpontja", átlagos anyagi helyzetű srác összejött egy olyan lánnyal, aki ilyen mértékben ad a külsejére:

[link]

[link]

[link]

Igen, a kérdés egy előző kérdést olvasva fogalmazódott meg bennem. Nem provokációnak szánom, konkrét történeteket várok, hogy hogyan történt az ismerkedés, mivel fogták meg egymást, milyen lett később a kapcsolatuk, együtt vannak-e még, ha nem akkor mi volt a probléma stb.

Én egy visszahúzódóbb fiú vagyok, olyan, mint amilyet leírtam. Autóm, felfújt izmaim nincsenek, viszont hasonló sztorim van, ha már néhányan válaszoltatok, leírom én is a sajátomat.

FONTOS:

#1: ha még nem találkoztál ilyennel, ne provokálj, írj csak annyit, hogy nem, még nem láttál ilyet.

#2: ne aggass más tulajdonságokat a szereplőkre, ragaszkodj ahhoz, amit leírtam. Tehát a srác nem lúzer, alacsony, csóró, tutyimutyi stb., hanem olyan, amilyet írtam. A lány nem Facebook-celeb, nem utazgat minden héten, nem BMW-rajongó, hanem nagyon fontosnak tartja a külsejét, és a képen látható mértékben ad is magára.

2017. márc. 16. 12:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
19%
Ilyen műnők, csak pénzes kigyúrt férfival jön össze.
2017. márc. 16. 13:44
 22/36 anonim ***** válasza:
68%
Én nem ismerek ilyen kombinációjú párt.
2017. márc. 16. 13:56
 23/36 anonim ***** válasza:
93%

Milyen mértékben ad a külsejére?

A szoli, a műköröm, a műszempilla jelent igényességet?

Akkor én vállalom, hogy igénytelen vagyok!

2017. márc. 16. 13:57
 24/36 anonim ***** válasza:
73%
szerintem tök gáz, hogy valakiről (ha jól értem, ő nem A lány) feltöltöttél ide képeket, és most itt mindenki véleményezi a csajt, aki valószínűleg azt sem tudja, hogy a képeit használod. vagy talán beleegyezett?
2017. márc. 16. 16:04
 25/36 A kérdező kommentje:

Nem, ő nem a történetben szereplő lány.

Egy néhány oldallal ezelőtti kérdésből másoltam át a képeket, fogalmam sincs, ki ő, és hogy azt a kérdést ki tette fel.

2017. márc. 16. 16:25
 26/36 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is volt hasonló kaliberű lányom, megdugás így utólag akkor lehetett volna ha full önálló egzisztenciám lett volna, eltartottam volna...

Azóta se tudom mi van vele. Ágnesnek hívták és újszilvási volt a csaj, egyébként kíváncsi lennék mi lett vele.

2017. márc. 16. 17:09
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

#8, ezek a kapcsolódások szemkontaktus által köttetnek.

Teljesen mindegy, hogy milyen test tartozik a szemekhez.

#16, nem álomvilág.

Az igazság az, hogy a földi valóság az, ami illúzió. Egyszer majd megérted ;)

(#7)

2017. márc. 16. 19:00
 28/36 anonim ***** válasza:
Érdekes
2017. márc. 19. 18:58
 29/36 anonim ***** válasza:
93%

Fél órája röhögök ezen a nőn...

Ez nem ad a külsejére, ez elrontja..

Borzalmasan csúnya, nem értem ki érne hozzá.

L

2017. márc. 19. 19:31
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ez a nő baromi ronda. Nem az alaka miatt, még csak nem is az arca a hibás. De a bőre narancsszínű a szolitól, a haja tuti hogy festett és póthaj, a szemöldöke baromi ocsmány, művigyor mindenütt.. a bögyét kirakja, a körmeivel gyilkolni lehetne. Kérdező, válaszolj nekem őszintén: neked ez tetszik?

Figyelj, én a magam nevében tudok beszélni. Egy szerintem frankó alkatú csajszi vagyok (165cm/55 kg), a hajam egy ideig hosszú barna volt, most félhosszú vörös. Sminkelek mindenhová, mert így érzem jól magam (cicaszem, ilyesmi), az öltözködésem tudatos, ha nagyon elsápadok a tél miatt még szolizok is. Kondiba is járok. Sorohlatnám napestig, mit tetszek magamért, tök mindegy, mondjuk, hogy eléggé adok a külsőmre.

Szeretnéd, hogy "bemutassam" az exeim és a párom?

1, Exem. Kis pipogya alak, nem ismer senkit, antiszoc, alacsony is (nem hordhattam mellette magassarkút), sápadt, kopaszodik pedig még alig múlt húsz... testre se egy nagy szám, arcra mint egy szociopata 16 éves... most már 25 éves, de még a családjával él, anyagi helyzete mindig is egy kalap kaki volt ha ez érdekel:) utólag nem tudom mit láttam benne, de szerettem.

2. Szintén exem. Ő már magasabb, sápadt, hosszú arcú-orrú, gyerekes fejű, ő se épp a társaság motora, bár már kimozdulósabb. Nem csattant ki a pénztől, mellettem nem is volt ideje nagyon melózni. Azóta már lenne pénze, de elveri. Mondjuk nem emiatt szakítottunk.

3. Párom.. magas, vékony srác:) szeretne magára izmot pakolni, de tudjuk, hogy néhányan genetikailag nem tudnak. Ilyenek ők. Totál átlagos, csajoknál szerintem még hátránya is van mert kicsit kreolos a bőre, az meg manapság tudjuk mire emlékezteti a csajokat. Bárkivel eldumál, de nem a társaság középpontja, kiemelem szintén, pénze csak most lesz, mindketten válunk le a családról és dolgozunk. De mit számít a pénz, boldogok vagyunk!

2017. márc. 28. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!