Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik társkereső oldalon találták meg a párjukat?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen levelet írtatok nekik hogy visszaírjanak? Mert nekem nem igazán akarnak és nem hiszem,hogy bármi rosszat is írtam volna! 27/F

2016. dec. 29. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Welcome to the Club! :)
2016. dec. 29. 07:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.:) azòta se tud elszakadni tőlem annyira ragaszkodik hozzám pedig társkeresőn ismerkedtünk
2016. dec. 29. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Ugyan, nem társkereső, de egy közösségi oldalon (donna.hu) írt rám a mostani párom.

Lassan 4 éve együtt vagyunk, még 200 km-es távkapcsolatban, de tavasszal összeköltözünk.

Légy egyedi, ne csak általánosságban írj bókot a csajnak, hanem pl. ha szeret mosolyogni, akkor dicsérd a mosolyát, vagy ha adatlapján ír számodra különleges dolgokat, akkor kérdezz rájuk, pl.

nálam ez volt az adatlapomon:

"Utálom a kétszínű, gerinctelen, gonosz, önző és öntelt embereket, akik ráadásul képesek befolyásolni és átalakítani a másik ember lényét és annak személyiségét."

Párom egyetértett ezzel, levelében ki is emelte ezt a gondolatomat, saját példáját is előhozta ezzel kapcsolatban.

stb...

Nyilván a külső is nagyon fontos, de nem minden.

Nálam ez bejött (természetesen pasiban :D): írd le pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezzen a leendő párod, és gondolj ezekre. Vonzd be magadnak álmaid nőjét!

2016. dec. 29. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja. Neki anno pont nem sablon levelet írtam, mert zseniálisan jó adatlapja volt, amire értelmesen és tartalmasan rá lehetett írni.

De amúgy meg ez egy nagyon törpe kisebbség, szóval én csak azt tudom ajánlani, hogy - miután nagyon jól és igényesen kitöltötted az adatlapodat - kezdj el egy minőségi sablont írni. Lehet benne olyan rész is, amit szükség esetén mindig személyre lehet szabni, pl. ahova beszúrhatsz az adatlapjáról egy-két dolgot, mintha tényleg csak neki írtad volna a levelet.

Ezt küldd ki néhány tucat lánynak, és nézd meg az eredményt. Majd javítgass rajta, peóbálj ki több variációt, és nézd meg, hogy mi működik, és mi nem.

2016. dec. 29. 09:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat meg is fogadom őket bár hasonló dolgokkal már próbálkoztam. De akkor megpróbálok még jobban odafigyelni :)
2016. dec. 29. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne indítsd azzal a levelet, hogy:

-Van kedved beszélgetni?

-Szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni.

-Szép a (bármid)...

Ezek a kezdések tuti nem működnek, mert mindenki ezzel indít és valszeg a könyökén jön ki a lánynak.

Egy soros bemutatkozás, utána egy személyre szabott kérdés, amiről sokat lehet beszélni és szerinted érdekelheti a lányt. Erre talán válaszolnak, mert nem szokványos üzenet.

Így is kicsi az esély a sikerre, mert a netes társkeresőkön a nőkre annyi levél záporozik, hogy sokszor csak a képet nézik meg, aztán annak válaszolnak csak, aki tökéletes. Tisztelet a kivételnek természetesen.

28F

2016. dec. 29. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerencse kell hozzá,társat találni nehéz! 30N

Hasonló tervek,hasonló gondolkodás,hasonlóság ,hasonló érdeklődési kör legalább 1- legyen,mert különben hamar véget ér 1 kapcsolat!!!

Sok sikert,és szerencsét kívánok azoknak akik még nem találtak társat maguknak!

2016. dec. 29. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:

az eddigi összes barátnőmet ott ismertem meg. ha összeadjuk 4.5 év kapcsolatban.

a legutóbbi pont most ment tönkre, 2.5 év volt együtt.

szóval nekem is marad a társkereső, marad a sok kudarc, hogy nem ír vissza csak 20 ból 1 talán.

26 vagyok, haverok nélkül, egy új városban.

hurrá.

2016. dec. 29. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:
10%
Ha a képeiden nem ütöd meg minimum a Johnny Depp szintet, akkor tök mindegy, mit írsz, mert el sem olvassák.
2016. dec. 29. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is társkeresőn ismertem meg a jelenlegi barátnőmet. (Love.hu)

Viszont nekem szerencsém volt azzal is hogy az úgymond szokásos levelet írtam neki (Hogy szimpatikus a képei és adatlapja alapján és szeretném megismerni,stb), és azzal is szerencsém volt hogy állítása szerint pár napja már fontolgatta hogy törli a profilját, mert nem talált senkit.

Szerencsére még időben rátaláltam, 7 és fél éve vagyunk együtt, pár hete már a menyasszonyom :)

Szóval van esély, csak sok kitartás kell hozzá (én is kb 2-3 évig tuti fent voltam legalább 3-4 társkereső oldalon), és meg lehet találni akit keresel :)

31/F

2016. dec. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!