Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a társkereső oldalakon beszélgetést kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Sok lánynak próbálok írni, de kevés választ adok. Pedig igyekszek az adatlapja alapján valami egyedit küldeni, de alig-alig kapok 1-1 válasz üzenetet.2016. dec. 26. 09:35
1/2 anonim válasza:
Mert valószínűleg olyan oldalon vagy, ahol naponta 10 új üzenetet kapnak, és ha friss regisztráció akkor első 1-2 napban 50-nél is több pasi ír rájuk.
Nem csak a tartalma a lényeg, hanem mennyire lát szimpinek a kép alapján.
Ilyen választék alapján nyilván nagy a szűrő, olyannak se írnak vissza, akivel az utcán esetleg szóba állnának. Plána ebben az esetben, ha már van egy kiválasztott szimpatikus levelző partnerük, mellette max akkor beszélgetnek, ha tényleg te vagy számukra az Adonisz.
Ilyen ez a dolog, én is leveleztem meg beszélgettem ilyenről ismerősökkel is (lányokkal)
F
2/2 anonim válasza:
több esélyed van, ha kimész az utcára egész nap sétálni, hamarabb belefutsz egy normális nőbe, akivel jól érzed magad. Olyan 5x több esélyed van véleményem szerint így találni párt, mint neten. Ha meg olyan helyekre mész, ahol ismerkedni is lehet, akkor meg tuti meglesz az igazi. :) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!