Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn merjek kezdeményezni?
Egy ideje már be vagyok regisztrálva 1-2 társkereső oldalra. De soha nem álltam neki komolyan a társkeresésnek, inkább csak érdekelt, hogy milyen ez az egész. Hogy ha rászánnám magam tudnék-e találni ott nekem való férfit. Szóval képet nem töltöttem fel, de az adataimat valósághűen töltöttem fel, bemutatkozást is írtam. De csak nézelődtem. Néha kapok levelet, és előfordult 1-2 alkalommal, hogy szimpatikus volt az illető és eljutottunk pár levélig. De ezeken az oldalakon sokszor vagy nagyon jó bemutatkozást sikerül írni, ami a későbbi ismerkedésnél nemigazán jön át, szal vagy más írta, vagy nagyon ki volt gondolva. A másik dolog pedig a képek a valóság sokszor elmarad tőlük, annak ellenére, hogy igaziak.
Na de a lényeg, hogy eddig mindig más írt rám és ha esetleg pár levél után nem jött be az illető, mert kiderült róla olyasmi, ami miatt nem akartam tőle többet, akkor szépen elköszöntem és kész. Mondván, hogy bocs de nem hiszem hogy ebből bármi lehetne. Most viszont van valaki, aki nagyon megtetszett. Igazából a képe fogott meg, vagyis a külseje. Az adatlapja elég foghíjas, de amit megadott az megfelel az elvárásaimnak, viszont nincs bemutatkozó szövege, tehát nem jött át a személyisége. Szeretnék ráírni, de nem szemétség, ha én kezdeményezem az egészet, aztán mégse megyek bele, ha nem jön be a személyisége. Úgy értem, ha ő kezdeményez és végül nem szimpi, akkor nyugodt szívvel állok tovább, de ha én kezdeményezek, akkor nem szemétség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!