Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiak milyen sikereket érhetnek el chat és társkereső oldalakon?
Telkesen átlagos külső és mindjárt azzal kezdi hogy megmutassam camba? Mi van rajtad? Van kedved chat szexelni? Stb..
Borzasztó sok az ilyen férfi az ilyen oldalakon viszont nagyon kevés az olyan nő aki ebbe belemegy.
Ilyen férfiak nem unják még ezt?
Miért csinálják ezt?
Ezeknek én is szívesen beletekintenék a primitív agyukba, hogy mi játszódik le bennük közben. Értem én, hogy jól esik a maszti, meg hogy a "vonal" másik végén (feltehetően) egy nő ül, de ezekkel nem hinném, hogy a kvantumfizikáról vagy a relativitáselméletről lehetne diskurálni.
Korábban chaten voltam már szemtanúja néhány elvetemültnek, hónapokon keresztül nem unták meg, s mindig ugyanazt a jól betanult, kb. "ahh sexy lányal camoznák" értelmi szintű 5-6 mondatot írták.
Hogy milyen a sikerességi rátájuk? Gondolom, nem csinálnák ezt, ha nem lenne néha-néha kapásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!