Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani olyan társkereső/közösségi oldalt, ahol a külsőmre vonatkozóan kaphatnék egyértelmű visszajelzéseket?
donna.hu
ezen a közösségi oldalon ismertem meg párom, már 3 és fél éve együtt vagyunk :)
Pasi vagy?
Próbáld ki a valóságot! Ha a lányok rád mosolyognak, hajlandóak ismerkedni veled, akkor jól nézel ki, ha nem, nem.
Ráadásul ingyen van!
Ha akarod nekem küldhetsz képet.
19/L, győri vagyok
Egyébként szerintem bármelyik társkeresőt kipróbálhatod ilyen célból. Csak az arcodról tegyél fel képet és nézd meg a reakciókat.
Nem igazán értem,hogy miért fontos Neked a külön értékelés?Ráadásul ha valakivel megismerkedünk nemigazán csak a fejére vagyunk kíváncsiak, inkább az összképre, sőt, arra is, ami a fejében van...
Ha regisztrálsz egy társkeresőre aki rád ír - annak biztos bejössz, külön véleményezés nélkül.
Olyan nem hinném,hogy történik,hogy azt írja: Te nagyon sármos pasi vagy, de ennyi..és te megelégszel ezzel?
Ráadásul ízlések és pofonok...tudod...tehát biztos vna akinek bejössz, van akinek nem. Ezzel mindannyian így vagyunk.
Ha van egy baráti köröd ahol őszinte csajok vannak, kérd ki az Ő véleményüket, többre mész vele!
Én a korod alapján vénasszonynak számítanék Neked biztos. Bár sosem regisztráltam társkeresőn, ennek ellenére számtalan fiatal pasi talál meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!