Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ez megy a társkereső oldalakon?
Férfiak szinte minden jött ment nőre ráírnak aki csak él és mozok.
A nőknek ha írnak megnézi a levelet adatlapot és semmi válasz...
Esetleges a férfiak 10 százalékának válaszolnak
Én pl. csak annak válaszoltam, aki képes volt három értelmes mondatot összerakni, esetleg felkeltette az érdeklődésemet.
Ezen felül az alpáriság kerülése sem árt, én helyből tiltottam a megdugnálak, stb... színvonalú és tartalmú levele feladóit.
A párommal olyasmin ismerkedtünk meg, ő legalább érdeklődött, nyíltan beszélt, és bármiről tudtunk írni órákon át. Hanyagolta a szexuális tartalmú üzeneteket inkább flörtölt, de normális keretek között.
Szinte mindenkire ráírnak: ez igaz lehet, legalábbis rám legalább naponta 20-an rámírtak, ha meg volt chat, akkor még többen.
A nő nem ír vissza: én még annak is visszaírtam, aki annyit írt, hogy "szia", de rájöttem, hogy ez elég rossz taktika, mert ennyi fertővel még életemben máshol nem találkoztam ilyen tömény koncentrációban.
Szóval ha egyszer fölmerészkedek ismét, keményen szűrni fogok, mert elegem van, hogy a "szia" után sokaknak az a második kérdése, hogy "és bébi, milyen ruha van most rajtad?" meg "szereted-e az análszexet?".
Fertő az egész, mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!