Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik metalhead társkereső?
Nagyon bejönnek a metálos fiúk, de nem tudom, hol tudnék ismerkedni így a fesztiválszezonon kívül.
20/L
malha (pont) hu
csak hallottam róla, nem próbáltam, de esetleg nézd meg
Ha Pesten élsz, a VIII.ker tele van metálossal..igaz, ők eléggé 7próbásak ;)
Azon kívül, ha olyanra gondolsz aki a metál zenét szereti, abból is találni egy csomót, itt a gykn is szinte naponta olvasok olyan kérdést,vagy választ, amiben ilyen fiúk ismerkednének hasonló zenei stílust kedvelő lányokkal, de érdekes, mert a legtöbbnek szintén az a problémája, mint neked: nem tudnak hol ismerkedni..tényleg nem ártana valami metalhead társkereső :) Amúgy azt nem lehet egyértelműen megállítani valakiről, hogy milyen zenéket szeret (kivéve persze akiről messziről ordít. Az ilyen szegecses karkötős, acélbetétes, hosszúhajú, feketét hordó embereknek nem tudom, hogy van-e a fesztiválokon kívül bármilyen helyük is).. pl egy látszólag totál konzervatív ember is hallgathat metalt..nem tudom, te melyik típusra gondolsz?
Faxom bele, hogy már rövid a hajam... :(((
21/F
Köszönöm a válaszokat! :)
00.37: Sajnos vidéki vagyok, elég messzire drága fővárosunktól, úgyhogy ez nem játszik. Amúgy a legfontosabb, hogy szeresse a metált, hogy megértse, miért jó koncertre/fesztiválra járni, jöjjön velem pogózni stb. Ha még öltözködésre is ezt a vonalat képviseli, az csak plusz pont (de igen nagy, döglök a hosszú hajért :D).
06.44: Vlogger? Isten ments... :D Természetesen én is ezen a vonalon mozgok. Külsőnél megálltam az acélbetétesnél és néhány fekete cuccnál, mert hiába tetszik ez a stílus, nem áll jól.
Nem is értem, miért nem válaszol. :D
Koncerteken tuti találsz ilyen arcokat, bár 20 éves kor felett a többség kinövi a stílus külsőségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!