Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkereső valóban a lelki tolószékesek országa?
ÉN inkább azt mondom, hogy manapság sz**art sem ér.
Anno amikor elindultak akkor még volt értelme.
De túl nagy a sortírozás, túl nagy a választék.
És értelem szerűen minden nő a legjobbak közül is a legjobbat fogja kiválasztani magának.
Az életben ma már mondhatni könnyebb.
Nem tudom, de a trolloktól óvakodj mert azokból van bőven.
Pl ha valaki Candice Swanepol képeit használja, az még nem biztos hogy tényleg Candice Swanepol :/
Attól függ milyen szempontból, mert az "hétköznapi" embereknek azok lehetnek, de igazából szerintem csak annyi, hogy a mainstreamtől eltérőek az értékrendjeink, a személyiségünk.
Mert ha így nézem, akkor nekem is sok netes ismerősöm (meg magam is) defektesnek számítana külső szemszögből, de valójában egyszerűen csak mások vagyunk.
Voltam fent társkeresőn, úgy használtam, mint EGY ismerkedési lehetőséget a sok közül. Ennek alapján arra a megállapításra jutottam, hogy a netes társkeresők csak leképezik a teljes társadalmat: ugyanazok az emberek vannak ott is, akikkel élőben lehet találkozni.
Egyébként a párom is volt fent társkeresőn, mielőtt összejöttünk, de nem ott ismerkedtünk meg.
Első válaszoló jól megfogalmazta.
Mikor még bejöttek,akkor volt értelme.Kb akkor voltam olyan 20-22 éves.(Akkor tájban nagyon aktívan használtam a társkereső oldalakat kisebb nagyobb sikerekkel.)
Személyesen volt több sikerem is társkeresőkön,pedig nem vagyok alfa hím.1-2 év alatt több randit tudtam is összehozni,amiből később lett pár komoly kapcsolat is.
Viszont szerintem manapság a társkeresők nagyon elkorcsosultak rossz irányba.Sokan nem nagyon mernek,vagy nem is akarnak már személyesen találkozni.Tucat dolog lett mára a társkeresők nagy része.Hasonlóan,ahogy a facebook is az lett,bár azt már régóta nem használok...szóval sok minden megváltozott azóta.
Én is inkább már a személyes ismerkedés híve vagyok.
Jelenleg egy társkeresőn ugyan fent vagyok,de oda is kb 2-3 hetente egyszer felnézek,annyira sz_r lett az oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!