Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalak tényleg olyanok, mint a húspiac? Átlag alatti férfiként valóban érdemesebb a hétköznapi életben próbálkozni?

Figyelt kérdés
Regisztráltam egy társkeresős/ismerkedős oldalra, de amint megláttam milyen a konkurencia (szinte mindegyik +185 centis, +80 kilós szenvedélyes latin kan) arra gondoltam, hogy itt nem sok esélyem lesz, így tulajdonságnak csak annyit adtam meg, hogy "vékony testalkat" (persze már töröltem magamat). Az átlag lúzer pasi azt gondolná, hogy ha a való életben nem tud megnyílni, akkor majd az online térben lesz esélye, de szerintem pont fordítva van. Az ilyen oldalakon tudat alatt még azoknak a csajoknak is a külső válik az elsődleges szemponttá, akik az intelligenciát/belsőt helyezték előtérbe. Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy egy online "társkereső katalógus" még az átlag alatti lányok fantáziáját is képes megbabonázni. Szóval én úgy érzem, hogy egy magamfajta pasi előbb találna rá a szerelemre egy könyvtárban/nyelvi kurzuson/karitatív rendezvényen. Éppen ezért nem tudom megérteni, hogy sok csúnya ember ennek ellenére, miért regisztrál ilyen oldalakra és várja a csodát. A csúnya ember alatt pedig most nem olyan csajt értek, akin van 5-10 kg felesleg és jellegtelen az arca, vagy olyan pasit, aki kicsit mackós vagy kopaszodó, hanem a hozzám hasonló emberekre gondolok, akik minden téren átlagon aluliak. Nekik ilyen nagy önbizalmuk van a semmire vagy egyszerűen elkeseredettek?

2016. júl. 31. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Melyik volt ez a társkereső? Különben mindenhol érdemes ismerkedni, én nem teszek ilyen kitételt hogy hol ismerkedjek. Ott ismerkedek ahol éppen ugy hozza a sors, de a lehetőséget mindenhol megadom. Vesziteni nem veszithetek vele semmit.
2016. júl. 31. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
nyugodtan maradhatsz ott, ötös lottót is megnyerik néha, de azért ne legyél szomorú, ha épp nem te lettél a több milliárd tulajdonosa. :) szóval mindenhol kell próbálkozni, ahol csak úgy érzed :)
2016. júl. 31. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Inkább olyan, mintha a használtautót nézném.

Amúgy nem érdemesebb, mindenhol lehet szerencséd.

2016. júl. 31. 12:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze, csak közben őrlődsz magadban és tudod, hogy a tápláléklánc alján helyezkedsz el.
2016. júl. 31. 12:43
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
a bogarak sztem eléggé a tápláléklánc alján vannak, és mégis elvannak, nem? :) ha így érzed, akkor a szintednek megfelelően kell mozognod, most tervezek venni egy műpuncit, az sose nyafizik nekem, annak nem mondhatok csúnyát, és a legértelmesebb része a csajok többségének. :D
2016. júl. 31. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Átlag alatti férfiként sehol sem érdemes próbálkozni. Társkeresőn viszont tényleg csak a tökéletes külsejű latin macsóknak van esélyük.
2016. júl. 31. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
A profilok jelentős része kamu adatokkal megy. Ebből ne indulj ki. Ráadásul egy átlagos lány a társkeresőn nem a paraméterek alapján válogat, ha komoly kapcsolatot akar. Inkább a személytelenség a baj, anno előbb-utóbb én is letöröltem magam, mert egyik fiú sem írt magáról úgy, hogy tényleg valami képet kapjak arról, milyen ember, és arra meg sosem volt időm, hogy tipp-hopp alapon idegenekkel beszélgessek, vagy randizni menjek. Ráadásul egy csomószor zaklató, szexuális trágárságokat írtak teljesen idegenek.
2016. júl. 31. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Még csak átlaga alattinak vagy simán rondának sem kell lenned, hogy pontosan nulla érdeklődést mutassanak irántada nők, elég ha nem nézel ki kifejezetten jól és gyakorlatilag láthatatlanná válsz a nők számára. A való életben is, teszem hozzá, de a társkeresőkön ez még jobban kijön.
2016. júl. 31. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

az elég komoly gond, ha átlag alattinak tartod magad és ezt elfogadod, beletörődsz, ahelyett, hogy változtass rajta. a legtöbb mő érdeklődését pont ezért nem tudod felkelteni, mert nem vagy érdekes számukra és nem is teszel érte, hogy érdekes legyél. kitartás, türelem, és cselekvés kell hozzá, hogy sikert érj el - bárhol, bármiben. ha előbb feladod a keresést, mint megtalálnád azt, amit keresel, akkor sosem fogod megtalálni. pedig minden elveszített dolgot a legutolsó helyen találsz meg, mert ha már megtaláltad, akkor nem keresed tovább. szóval ne síránkozz, hanem keress, próbálkozz, tarts ki és főleg hozd ki magadból a legjobbat. ha valamiben nem vagy jó, azt a tulajdonságod kezdd el fejleszteni, hogy jobb legyél benne.

ugyanúgy, ahogy a pasiknak, a nőknek sem csak egy fajta pasi jön be. vannak jellemzőbb trendek, de ugyanúgy vannak kivételek is, csak meg kell találni őket. viszont egy valami fontos. önmagaddal jóban kell lenned, mert ha te sem tudod magad elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor más hogy tudjon elfogadni? ha nem vagy elégedett magaddal, akkor javíts magadon, hozd ki a legtöbbet magadból!

2016. júl. 31. 15:19
 10/11 A kérdező kommentje:

"az elég komoly gond, ha átlag alattinak tartod magad és ezt elfogadod, beletörődsz, ahelyett, hogy változtass rajta"

---

Most őszintén, hogy tudnék magamon változtatni? Nőjek meg hirtelen 10 centit, hogy legyek 180 centi? Vagy 1 év tömegnövelés után újra menjek le az edzőterembe, abban a tudatban, hogy ezen időszak alatt 53 kilóról csupán 58 kilóra tudtam magamat feltornázni normális étrenddel és edzéstervvel? Ilyen paraméterekkel mégis mi vagyok, ha nem átlag alatti? Köszönöm a válaszodat, fel is pontoztalak, ettől függetlenül a válaszod tele van közhelyekkel. Ha én most bemagyarázom magamnak - vagy mondjuk úgy, elfogadom magamat - hogy szép és magabiztos vagyok, akkor a környezetem nem fog másképpen hozzám viszonyulni.

2016. júl. 31. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!