Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalak tényleg olyanok, mint a húspiac? Átlag alatti férfiként valóban érdemesebb a hétköznapi életben próbálkozni?
Inkább olyan, mintha a használtautót nézném.
Amúgy nem érdemesebb, mindenhol lehet szerencséd.
az elég komoly gond, ha átlag alattinak tartod magad és ezt elfogadod, beletörődsz, ahelyett, hogy változtass rajta. a legtöbb mő érdeklődését pont ezért nem tudod felkelteni, mert nem vagy érdekes számukra és nem is teszel érte, hogy érdekes legyél. kitartás, türelem, és cselekvés kell hozzá, hogy sikert érj el - bárhol, bármiben. ha előbb feladod a keresést, mint megtalálnád azt, amit keresel, akkor sosem fogod megtalálni. pedig minden elveszített dolgot a legutolsó helyen találsz meg, mert ha már megtaláltad, akkor nem keresed tovább. szóval ne síránkozz, hanem keress, próbálkozz, tarts ki és főleg hozd ki magadból a legjobbat. ha valamiben nem vagy jó, azt a tulajdonságod kezdd el fejleszteni, hogy jobb legyél benne.
ugyanúgy, ahogy a pasiknak, a nőknek sem csak egy fajta pasi jön be. vannak jellemzőbb trendek, de ugyanúgy vannak kivételek is, csak meg kell találni őket. viszont egy valami fontos. önmagaddal jóban kell lenned, mert ha te sem tudod magad elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor más hogy tudjon elfogadni? ha nem vagy elégedett magaddal, akkor javíts magadon, hozd ki a legtöbbet magadból!
"az elég komoly gond, ha átlag alattinak tartod magad és ezt elfogadod, beletörődsz, ahelyett, hogy változtass rajta"
---
Most őszintén, hogy tudnék magamon változtatni? Nőjek meg hirtelen 10 centit, hogy legyek 180 centi? Vagy 1 év tömegnövelés után újra menjek le az edzőterembe, abban a tudatban, hogy ezen időszak alatt 53 kilóról csupán 58 kilóra tudtam magamat feltornázni normális étrenddel és edzéstervvel? Ilyen paraméterekkel mégis mi vagyok, ha nem átlag alatti? Köszönöm a válaszodat, fel is pontoztalak, ettől függetlenül a válaszod tele van közhelyekkel. Ha én most bemagyarázom magamnak - vagy mondjuk úgy, elfogadom magamat - hogy szép és magabiztos vagyok, akkor a környezetem nem fog másképpen hozzám viszonyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!