Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire "húspiac" az internete...

Ennyire "húspiac" az internetes társkereső?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Két héttel ezelőtt -életemben először-regisztráltam egy társkeresőn. Először nem tettem ki képet, csak nézegettem a "felhozatalt". Aztán tettem képet, de csak úgy, hogy én adhatom meg, akinek akarom. A képen az arcom és a felsőtestem van, mérsékelt sminkkel és normális felsőben. semmi mély dekoltázs, csak egy normális kép rólam.

Mindenhonnan jöttek a levelek. Akik kicsit is helyesek voltak külsőre+belsőre is normálisnak tűntek, azok mikor meglátták a képemet, csak annyit mondtak, hogy "helyes vagy", vagy "nem rossz". Azok a férfiak, akiknek már az adatlapja sem volt szimpatikus, a külsőről ne is beszéljünk-mert elsőre már brutál ellenszenves fejük volt-azok EGYTŐL-EGYIG azt mondták a képemre, hogy "szép vagyok" gyönyörű vagyok", "mikor találkozhatnánk"?

Én ezt nem értem. Nem vagyok se duci, se csúnya. Igaz nem volt kint a dekoltázsom és a fél mellem, és nem nézek ki úgy mint Angelina Jolie, na de azért kíváncsi lennék, hogy ezek a pasik mit akarnak, milyen nőre várnak?

Regeltem újra, más néven, ugyanazzal az adatokkal.Feltettem egy szexbomba képet, és azoknak a pasiknak is gyönyörű vagyok, akik az igazi képemmel csak "helyes" voltam.

Mi ez, húspiac? Tényleg nem létező, túlsminkelt fullextrás bombanőkre buknak a pasik?

A kevésbé jó , vagy abszolút nem helyes pasik meg hazudtak nekem?

2010. okt. 20. 13:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem jól látod a dolgokat.

Mindenki a külsődre kiváncsi, hogy kemény-e a popsid, nagy melleid vannak-e, és darázs-derekad van-e.

Az, hogy mi a hobbid, mivel foglalkozol stb. senkit nem érdekel.

Bár aki komoly kapcsolatot keres, szerintem nem az ilyen társkeresőkön probálkozik.

Azt eltudom képzelni, hogy akik ide beregisztrálnak, csak kalandokat keresnek.

2010. okt. 20. 13:51
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem hazudtak, csak ők tisztában vannak az adottságaikkal és kevesebbel is beérik. Mellesleg engem nem érdekel, ha nem teszed ki a melled ha gyönyörű az arcod. Ha az arc nem stimmel, lehet bomba test, mert engem nem érdekel. Más nem tudom, hogy van vele. Valószínűleg sokan megőrülnek két jó mellért.
2010. okt. 20. 13:53
 3/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Én lassan egy éve ismerkedtem meg a párommal egy társkereső oldalon, akivel jövő pénteken lesz az esküvőnk, szóval én vagyok az ellenpélda az általad leírtakra.

Mindkettőnknek volt már egy balul elsült házassága, neki (36 éves) egy fia van, nekem (29 vagyok) egy kislányom, utóbbi velünk él, a fiú az édesanyjával. Megkérdezhetem h ennyi idősen miért ilyen módon keresel kapcsolatot? Nem lehurrogásból írom, csak érdekel. Én azért választottam hosszas vívódás után a társkeresőt, mert egy anno 2 éves csajszival igen nehéz lett volna másként ismerkednem.

És hogy válaszoljak is a kérdésedre, mindketten átlagos külsejűek vagyunk (persze egymásról nem ezt mondjuk... ;-)), de tény hogy sokat hallottam már h nem az igazi fényképüket teszik fel, erre van a tali, és akkor még mindig mondhatsz nemet. Nem kell egyből a külsőből ítélni sztem, ez így van a 'normális' ismerkedésnél is. Bár ki tudja, mi manapság a normális?? :D

2010. okt. 20. 13:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Interneten mindenki azt mond amit akar. Ahogy te ítélkezel, úgy meg tehetik ők is. Ahogyan te feltételezel, úgy ők is. Sok férfi nem tudja megfogalmaznia amit érez, aki meg szóbetyár az visszaélhet tudásával. Tapasztald ki. Én dekoratív nő vagyok, sajnos sokan elsőre ítélkeznek. Amikor megszólalok, vagy hosszasabban kifejtem a gondolataim, akkor jön a meglepődés.

Próbáld magad ki, de légy elővigyázatos. Mindenki azonos lehetőségekkel indul, de valaki vagy megbukik vagy továbblép. Az már rajtad áll, hogy kit engedsz be a magánszférádba.

2010. okt. 20. 14:00
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos ez van. A férfiak többsége (tisztelet a kivételnek) csak húst lát a nőben, meg lyukat. Aztán idővel kialakulhat valami kötődés, megszereti, nagyon ritkán szerelmes lesz belé. Az csak nagyon mellékes, hogy mi a hobbid, érdekes helyen dolgozol-e, stb. Míg nálunk nőknél nagyon sok az érzelem, fontos a beszélgetés, a lelkizés, a romantika és persze nekünk is fontos egy szép arc, egy szexi, kultúrált test. Volt párom azért hagyott el, mert nagyon mellmániás volt, és bejött harmadiknak egy extra mellű csaj, akit csak úgy eltartottak, mert tanulni, dolgozni lusta volt. Én átlagos mellű vagyok, normális csinos külsejű, nyelveket beszélek, egyetemre járok, normális munkám van, több szakmám, sok mindenhez hozzá tudok szólni, de nem vagyok okoskodó, vidám, segítőkész, az ágyban is figyelmes, odaadó, stb. És mit érek vele? 29/L
2010. okt. 20. 14:02
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Szuperjó kísérletet csináltál, kész kis pszichológiai kutatás! ;)

Sajnos tényleg így megy. Az ember megítéli az "értékét" (most ez azt jelenti, hogy milyen jól néz ki) másokhoz képest, ugyanígy "beskálázza" a választékot, és olyat próbál választani, aki az ellentétes nemű skálának legalább azonos pontján van, mint ő. Tehát ha én 10-es skálán 6-osnak tartom magam, akkor legalább 6-os lányt akarok, de inkább 7-8-ast, a 10-estől meg talán már félek is. 5-ös már nem nagyon kell. De a 8-as 8-10-est akar, a 7-es már nem jó neki. Mivel az összes információ interneten, személytelenül áramlik, a "nyers" küllem az egyetlen, amire alapozhatunk az "értékbecslésben", hiszen egy képről nem igazán jön le, hogy valaki megértő-e vagy sem. Következésképpen egy szép és egy csúnya nő is lehet megértő (legalább is ezt feltételezzük). Hát akkor még jó, hogy a szépet választom. :)

Vagyis jól látod: ez bizony húspiac.

2010. okt. 20. 14:09
 7/18 anonim ***** válasza:

"ma 14:02"

Maradjunk annyiban, hogy van ilyen pasi, Te pont kifogtad... De a netes társkeresés szerintem gyakran más helyzet. Ahogy írtam, JOBBAN MEGÉRI szépet választani, ha csak az az infó áll rendelkezésre.

Az előző voltam, 24 F

2010. okt. 20. 14:11
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

Rohadtul nem értem, mi itt a baj???

Kitetted a valódi képedet, amin helyes vagy. Erre egy páran megírták az őszintét, hogy helyesnek látnak. Páran meg le akartak fektetni. Ez tök normális, a pasik sem egyformák.

Erre beléd bújt az ördög, és kitetted egy másik regre egy szerinted is bombázó nő képét. Amire az őszinték megint megírták az őszintét, hogy ez már igen, ez bombázó.

Nos, akik az első képre "helyes"-et írtak, a másodikra meg "bombázó"-t, azok mindkét alkalommal őszinték voltak. Szemben veled, aki másodjára másvalaki képét tetted ki.

Mit vársz tőlük??? Miért is ítéled el őket??? Én ez nem értem... :(

Nem ettől lesz ez húspiac. Hanem akkor lenne az, ha az első, valódi képedre senki nem válaszolt volna, vagy csak olyanok, akik lefektetni akarnak. Még sokat kell tanulnod az életről, kislány!

42F

2010. okt. 20. 14:14
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Kb fél évvel ezelőtt olvastam egy riportot, amit az egyik hazai társkereső oldal tulajdonosával készítettek.

Feltették neki a kérdést, h vajon miért van az, h annyira nem nevezhetők sikeresnek az ilyen keresők.

Most figyelj:

Felteszi magát a csajszi, kirak egy képet, minden pasi rámozdul, h jaj ilyen meg olyan szép vagy, aminek az eredménye, h a csaj -akár csak te- elhiszi magáról, h ő aztán milyen jó nő.

A hirtelen jött önbizalom pedig rögtön hozza magával, h elkezd a csaj írogatni olyan pasiknak, akikre régen rá se mert volna nézni, illetve, azokkal a pasikkal akikkel eddig szóba állt volna, na azokat már le se sza*rja, mert hát ő nem akárki.

Aztán ugye a fullos pasi tudja nagyon jól, h a nő nem olyan nagyszám, mint amennyire oda van magától így szóba se áll vele, mert tudja, h jobbat is összeszed.

Így a nő két szék közé esik aztán elkezd hisztizni, h a pasik a hülyék majd törli magát:)

2010. okt. 20. 14:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, gondolj bele, azt irod hogy "helyesek voltak külsőre+belsőre is" es

a külsőről ne is beszéljünk-mert elsőre már brutál ellenszenves fejük volt. Te is mind mindenki mas itelsz, valogatsz a kulsokrol. Ez egy emberi tulajdonsag. Mikor azt mondjuk, valaki szimpatikus, akkor eloszor a kulsorol beszelunk. Miert ne lenne egy tarskereso, ujsag, internet, akarmi formaban huspiac? Mindenki neki tetszo tarsat keres.

A kerdesed jobban ertheto lett volna, ha azt kerded, hogy minden tarskereso dugni akar. A valasz, igen.

2010. okt. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!