Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik internetes társkereső oldalon ismerkedtél, amelyről kedvező tapasztalataid vannak?
Abszolút egyénfüggő, ki erre, ki arra esküszik. Én a randivonalon ismerkedem, sokak szerint a legjobb hely és nem csak hülyéskedni egymással vannak fenn az emberek. Mégse találtam még egy komoly kapcsolatot kereső nőt sem...
Nemrég beregisztráltam magam a szerelem.hu-ra, mivel állítólag ez egy komoly párkereső oldal. Hát, ugyanúgy válaszolatlanul törlik a levelem, mint a randivonalon, pedig nem bunkó stílusban közeledtem egyikhez sem... :(
29F
sehol,mindenhol kamusok vannak,5 év tapasztalat.Persze
ha felrakod magad hogy álsz egy nyaraló előtt akor lehet
összejön a dolog,a 30 fölötti nőknek kel abiztos háttér.:)
Ojan oldal meg nincs ahol szexet keresnének,csak férfiak,
nők nem,max afizetős oldalakon.
Hello.
Én 5 évig ismerkedtem neten. Mindig máshol, végül a randihely.hu nevű oldalon ismertem meg a vőlegényemet.
Szóval lehet párt találni, de türelem kell hozzá, valamint hogy ne húzzák az emberek egymás idejét, ha nem közös a cél. És nem kell hónapokighúzni azelső találkát.
Én is a rengeteg rossz tapasztalattal már feladtam. Csak lustaságból nem töröltem magam, és az lett belőle hogy 1 éve és 4 hónapja vagyok a párommal, 2 hónap mulva férjhez megyek.
sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!