Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél már buszon vagy vonaton?
ááá, nem csak én gondoltam erre.
első vagyok :D
Igen, kapcsolat.
Nyugodtan próbáld meg.
Némi szemezés után odamész, köszönsz, beszélsz.
Ahogy megláttam a szakállát megdicsértem,onnan pedig már csak folytak a szavak.Mielőtt leszállt elkértem a telefonszámát és hetekig csak haverkodtunk,amikor pár hónap után már nagyon egy hullámhosszra kerültünk,elkezdtünk járni és pár hét után lefeküdtünk.Ez 3 éve történt és azóta már közös lakásban is élünk és azt tervezzük hogy kiutazunk Spanyolországba mert mindkettőnknek az a kedvenc országa. :D Ha nem mertem volna beszélni vele a buszon akkor lehet most magányosan tengetném mindennapjaimat a munkahelyen.Amúgy meg szemezz a kiszemelt pasival/csajjal,és ha úgy gondolod hogy viszonozná a vonzalmat akkor dicsérd meg pl.: milyen szép a szemed,kezdj vele random beszélgetésbe,de azt mindenféleképp kérdezd meg hogy csak egyszeri alkalommal vonatozik/buszozik,és ha igen akkor próbáld meg elkérni a számát vagy valami elérhetőségét (a telefonszám elkéréshez szerencsésnek kell lenned,és lennie kell egy kis kémiának köztetek hogy odaadja).
21/F
Én igen..
külföldre mentem,18éves csajjal egymás mellett ültünk,amuután elindultunk,csak 1-2ora utan szoltam hozza,nem bantam meg XD de igaz csk baratsag lett belőle,de ugyanabba a suliba mentem mint amibe ő járt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!