Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek föl egy pasit? Pl. : Buszon, vonaton, vagy csak úgy az utcán?
Mindenképp olyan dologgal rukkolj elő ami elég egyértelmű, szerintem. (Pl. én sose vennék kezdeményezésnek ilyeneket, hogy merre van xy vagy épp mennyi az idő)
Hozzám mondjuk akárhogy odajöhetne, nem muszáj 'álszöveget' kitalálnia, csak tudjam, hogy ismerkedni akar.
:D ez az órás tetszik
Szerintetek pasiként én is oda mehetek ezzel a dumával egy csajhoz h megtudod mondani mennyi az idő, miközben a kezemen jól látható h ott az óra??
Ha akkor találkoztok először és utoljára, tök esélytelen, ilyesmivel nem szabad foglalkozni. Ha ilyenkor leszólítasz egy idegent (még ha tetszel is neki) azt hiszi dilis vagy hogy az utcán ismerkedsz. Utcán ismerkedni a "prostituáltak" és a "dilinyósok" szoktak.
Ha ugyanazonn a buszjáraton megy mint te akkor véletlenül picit lökd meg egy elinduláskor/fékezéskor (a lábára ne lépj mert tudatalatt az jön le hogy egy figyelmetlen bunkó vagy)NÉZZ RÁ mosolyogva és kérj elnézést. A következő napokban már rá is köszönhetsz de csak akkor ha rád néz mikor elmész mellette, hiszen "ismeritek" egymást.
Ha már automatikusan köszöntök egymásnak már oda is mehetsz hozzá beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!