Ennyire "húspiac" az internetes társkereső?
25 éves lány vagyok. Két héttel ezelőtt -életemben először-regisztráltam egy társkeresőn. Először nem tettem ki képet, csak nézegettem a "felhozatalt". Aztán tettem képet, de csak úgy, hogy én adhatom meg, akinek akarom. A képen az arcom és a felsőtestem van, mérsékelt sminkkel és normális felsőben. semmi mély dekoltázs, csak egy normális kép rólam.
Mindenhonnan jöttek a levelek. Akik kicsit is helyesek voltak külsőre+belsőre is normálisnak tűntek, azok mikor meglátták a képemet, csak annyit mondtak, hogy "helyes vagy", vagy "nem rossz". Azok a férfiak, akiknek már az adatlapja sem volt szimpatikus, a külsőről ne is beszéljünk-mert elsőre már brutál ellenszenves fejük volt-azok EGYTŐL-EGYIG azt mondták a képemre, hogy "szép vagyok" gyönyörű vagyok", "mikor találkozhatnánk"?
Én ezt nem értem. Nem vagyok se duci, se csúnya. Igaz nem volt kint a dekoltázsom és a fél mellem, és nem nézek ki úgy mint Angelina Jolie, na de azért kíváncsi lennék, hogy ezek a pasik mit akarnak, milyen nőre várnak?
Regeltem újra, más néven, ugyanazzal az adatokkal.Feltettem egy szexbomba képet, és azoknak a pasiknak is gyönyörű vagyok, akik az igazi képemmel csak "helyes" voltam.
Mi ez, húspiac? Tényleg nem létező, túlsminkelt fullextrás bombanőkre buknak a pasik?
A kevésbé jó , vagy abszolút nem helyes pasik meg hazudtak nekem?
te panaszkodsz a húspiacra amikor ezt írod ?:) "Azok a férfiak, akiknek már az adatlapja sem volt szimpatikus, a külsőről ne is beszéljünk-mert elsőre már brutál ellenszenves fejük volt..."
egyébként szerinted azok a beszólások, hogy helyes vagy és nem rossz, szerinted ezek negatívak??? most őszintén azt várod hogy minden pasi azt írja hogy nálad szebbet életében nem látott? vagy mi, nem értem a problémád.
attól hogy valaki a neten keres társat nem jelenti azt hogy lejjebb adná az igényeit. gondolom te is viszonylag helyes, rendes pasit keresel nem pedig egy nagyon rondát.. na a pasik is így vannak. ha van egy helyes jól kinéző csaj arra bukni fognak, ha meg csak átlagos akkor ott is "nehezebb" társat találni.
Leírok egy érdekes tanulmányt én is:
Közel 40 évesen kb. fél éve beregeltem egy olyan oldalra ami nagyon drága volt, de gondoltam, pont ezért jó.
Képet is tettem fel, kicsit molett vagyok, nem túl szép, stb, de kimondottan "mackós 40-est" kerestem. Tehát az igényeim reálisak voltak.
Mi történt? SEMMI! Egy db levelet nem kaptam. illetve de...bocsánat. Suhancoktól, 20 éves fiúkáktól, akik csak azért buknak a nagydarab nőkre buknak, mert gondolják nekik úgyis mindegy, csak legyen valaki. Azért ez nem így van.
Pár hét után megelégeltem, levettem a képet, a regisztrációt nem sikerült törölnöm, ezért minden adatot átírtam teljesen kamura. Magasság:140cm, súly:30kg, kor: 18 év, haj:szőke, és a bemutatkozóban elkezdtem kegyetlenül szidni az oldalt. És most jött a meglepetés: Tömegesen érkeztek a levelek!
40-50-es pasiktól, pont olyanoktól akiket én kerestem!
Olyan szöveggel, hogy ne szomorodjak el, fiatal vagyok és szép (kép sem volt fent) és ha lenne kedvem velük randizni stb...
Ledöbbentem...valamiért azt hittem emlékeznek rám, és elkezdtem válaszolni, az igazat, hogy én tulajdonképpen egy 38 éves nő vagyok, és pont "ilyen férfit keresek" Na, nem ezekkel a szavakkal. Eredmény? Senki sem írt vissza, és többen is LETILTOTTAK!
Óh, gyerekek, én itt valamit elírtam! Én nem macsó, szívtipró, izmos tökéletes külsejű sármőrt akartam! Az ilyenek amúgy sem érdekelnek!
Hozzám illőt! Nem szebbet, nem okosabbat, hanem olyat, mint én!
Azok a férfiak, akik kicsit helyesek voltak és intelligensek (levél alapján) kb. 5-6/10 volt a skálán.
Tegyük fel, hogy én egy jó alakú lány vagyok, smikkel jól nézek ki, legyek 6/10 a skálán. Annyi azért vagyok.
Könyörgöm, én csak reálisan válogattam, nem macsó hímet akarok!
A furcsa, nagyon nem vonzó pasik (pl. nagyon kövér, kopasz, alacsony /160-167 cm/ iskolázatlan, teli helyesírási hibákkal nagyon kiábrándítóak voltak) ezek nyomultak ezerrel, alig tudtam őket lerázni, mikor meglátták a képemet!!!!
Ellenben, akik kb. 5-6/10-esek voltak, akik helyesnek ítéltek, nem igen invitáltak találkára....
Na, most pontosítottam.
azért mert nő vagyok, még nem kell ennyire leadnom.
De egy hozzámillő férfi miért akar magának egy 10/10-es nőt? Mert ez sem reális, nem?
14:53 38 éves nőnek:
Pontosan, ez megy. Ennyi a pasik realitásáról...miért akar egy 40-50 éves mackós, középkorú úr, 18 éves szőke kislányt... ez ami gáz, nem az én elvárásaim.
Érdekes ez a kísérleted, Kedves Kérdező! Én is nagyjából úgy látom a helyzetet, mint te.
Ez van.
Tudod ízlések és pofonok.
Én kövér vagyok és onnan lett párom, ennek 4,5 éve (szóval lehet netről is komoly kapcsolat bőven). Nekem is rengetegen írtak, hogy gyönyörű vagyok, pedig nem vagyok egy átlag ízlésnek megfelelő nő, öltözködésileg sem. (napi 10-15 levelet is kaptam, köztük volt normális, meg furcsa ember is, belsőleg, külsőleg is))
A külső mindig is fontos volt (a külső fog meg, a belső tart meg), de te is beleírtad a kérdésedbe: "a külsőről ne is beszéljünk-mert elsőre már brutál ellenszenves fejük volt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!