Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalak tényleg olyanok, mint a húspiac? Átlag alatti férfiként valóban érdemesebb a hétköznapi életben próbálkozni?
"Ha én most bemagyarázom magamnak - vagy mondjuk úgy, elfogadom magamat - hogy szép és magabiztos vagyok, akkor a környezetem nem fog másképpen hozzám viszonyulni."
Pedig hidd el, hogy néhányan másképp fognak hozzád viszonyulni. Ha egy darab szarnak látod magadat, akkor mindenki más is annak fog látni.
Rengeteg nő elvárja a férfitól a magabiztosságot, sőt szinte mindegyik azt mondja, hogy nem kell neki egy siránkozó önsajnálkozó idegroncs.
Ha elfogadod magadat olyannak amilyen vagy, és ezt sugallod a társadalom felé is, akkor néhányan fel fognak figyelni rád. Lehet, hogy nem lesz egyik sem top nő, és lehet, hogy hónapokba telik majd, de előbb-utóbb lesz valaki.
Közhelynek hangzik, de hidd el igaz.
186 cm vagyok, szóval nem vagyok egy alacsony ember. Mégsem futnak utánam a nők, hidd el, ez nem a testmagasságon múlik.
Jelenleg belőlem is hiányzik a magabiztosság, nagyon sok nőhöz nem tartom elég jónak magam, és ezért nincs senkim, nem azért, mert egy ocsmány állat lennék.
Sok ronda pasit láttam már nővel (szépséggel és más pozitív erényekkel rendelkező nőkkel), nos ezek a pasik nem picsogtak és sajnáltatták magukat, hanem cselekedtek, és lett is eredménye.
Ami a társkeresést illeti. Ahogy a többiek is írták, nem vesztesz vele semmit, főleg ha ingyenes. Én is használom, eddig még egy randi sem jött össze 4 hónap alatt. De érzékelek javulást saját magamon, míg az első 1-2 levélben azt sem tudtam mit írjak a társkeresőn, most már egész elfogadható üzeneteket fogalmazok meg (nem sablon leveleket küldözgetek, mindenkinek személyre szólót írok), ha másra nem is jó, de arra igen, hogy fejlessze a kommunikációt egy esetleges élő randira.
Ami pedig a társkereső oldalaknál a legfontosabb. Ne törjön le az se, hogy ha 20 levélből egyre sem kapsz választ, hidd el, azok a nők nem kellenek neked se, akik arra sem képesek, hogy válaszoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!