Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak, akik sokáig keseregtek a GYK-n a magányuk miatt, aztán mégis találtak valakit?

Figyelt kérdés
Kéne egy kis reménysugár nekem is. Teljesen mindegy, hogy a véletlennek köszönhetően lett valakinek párja, vagy összeszorított farpofával keresgélt éveken át, mire valaki egyáltalán válaszra méltatta, egy a lényeg: sikersztorikat szívesen olvasnék.
2017. márc. 10. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Voltak páran, igen. Egyiknek sem lett túl jó végre amennyire tudom.
2017. márc. 10. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

A GYÍK-on nincsenek sikeresek. Egyik nemből sem, szóval innentől mindkét nemre értem a dolgot.

Eléggé jellegzetes banda jött össze, bár változatos a paletta. Van itt őrült, elmebeteg, pszichopata, igazság bajnoka, önjelölt hős, mintaférfi-mintanő-mintacigány tévképzetesek, dogmákkal hadonászók, önjelölt szkeptikusok, vallásos idióták, ateista idióták, vérfeministák, vérsoviniszták, nácik, komcsik, libsik, anarchisták stb.

De aki BOLDOG és SIKERES az nem sokáig van itt. Max 1-2 hónapot. Se.

2017. márc. 10. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nanana vannak itt sikeresek hé :D

Én például olyan voltam mint amit te leírtál kedves kérdező és én nem máshol mint itt ismertem meg a volt barátnőmet akivel 3 évig együtt voltam :) Ő nagyon szép csaj volt amúgy és én sem vagyok egy ronda lúzer, csak tény, hogy a sikertelen/depresszív korszak vonzza a gyakorit szóval :D Amióta egyedül vagyok sokszor nézek fel ide nosztalgiázni de elég hamar beszippant ez a hülyeség :D

2017. márc. 10. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:

@3

Köszi, és gratulálok!

Mindenesetre ha nem vagyok túlzottan telhetetlen, én arra lennék kíváncsi, hogy nem túl előnyös arcú/alkatú férfiaktól is szeretnék ilyen sztorikat.

2017. márc. 11. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Olyan sajnos nem létezik.

2017. márc. 11. 11:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Szép kilátások...
2017. márc. 11. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ez van. Alapelvárás a jókèpűsèg ès a kidolgozott izomzat. Egye fene, a gizdaságot mèg elnèzik.

2017. márc. 11. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy anno egy volt ismerősöm mutatta ezt az oldalt, akkoriba szokás volt nagy erősséggel itt a trolkodás, még értelmes kérdésre is.

Ez megváltozott részben. Eltűnt a szex-szeretelm, ismerkedés témakör... Na itt kb úgy ment nekem az egész csajozás, hogy egyik nap elhatároztam, hogy 2 héten belül min csókolózok valakivel akkor az úgy is volt, 2 d u g á s t szerveztem le az oldalnak hála.

2017. márc. 11. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:

2.:

Egyik az csaj az csak a csajokat szerette, csak kíváncsi volt a férfi szerv rejtelmeire is.

Volt egy közgazdász csaj aki meg azt díjazta, hogy minél több et próbáljon ki.

Első csókomat is szerintem ennek az oldalnak köszönhetem.

Igen, van aki föntebb leírta, hogy mindenféle embert, szemetet összefújt ide az szél

Találkoztam itt doktorral, több diplomással is, egészséges mentalitású emberrel, cicababával, unatkozó tini csajjal, autó-márkaszerviz vezetővel, villanyszerelővel, nagy pö csű félénk fiúval, homokossal,

önbizalom hiányos csajal miegymás...

Így bele gondolva nekem az jön le, hogy ez az oldal valószínűleg valakiknek vagy a szórakozása vagy egy kísérlete, ami nem biztos, meg összeesküvés elméletet se látok ebbe...

2017. márc. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!