Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis hogy van?
Ezt honnan veszed?Logika szerint eleve fordítva van ez a gondolatmenet.
Ha belinkelsz ilyen kérdéseket,jobban tudnánk válaszolni.
Ezt honnan veszed?Logika szerint eleve fordítva van ez a gondolatmenet.
na tessék :DD erről beszéltem...te magad is a példa vagy erre, felteszek egy kérdést rögtön megy, a "de a másik is ezt csinálja" vagy "ezt a másik csinálja" :DD
Háhá folyamatosan a kitérő válasz. Mi van ennyire nem tudsz válaszolni a kérdésre? Példákat direkt nem akartam írni, mert azok nagyon messze visznek az eredeti kérdéstől.
De csak hogy ne legyen min rinyálni nézzezek szét a párkapcsolati problémák kategóriákban... nem megerőltető ilyet találni... Rögtön az első oldalon itt egy ilyen kérdés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Én is utálom őket. Mindegyik játsza a kivételt közben meg rosszabbak a másiknál.
Nem tudnak szeretni senkit,csak a puncit és ráfogják, hogy szerelmesek a nőbe. De meddig tart a "szerelmük"? Addig amíg újra " beleszeretnek" egy másik punc...akarom mondani nőbe.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Valóban nem a mi véleményünk a mérvadó, de számomra akkor is a LEGGUSZTUSTALANABB DOLOG, hogy ha egy férfi akkor csalja meg a nőt, amikor az az ő gyermekét várja! Ez számomra megbocsájthatatlan dolog! Hogy lehet ilyen féreg valaki?! Annyira elszomorító...:(
én elválnék. Aki ilyen helyzetben, mikor a közös gyereket várod, képes félrelépni, az a legaljasabb, legnagyobb mocsok. Az nem érdekelne, hogy miért lépett félre, mert ebben az esetben erre nincs mentség. Én azt kérném rajta számon, hogy miért nem szólt 4 hónappal előbb, miért akart tőlem egyáltalán gyereket?
ezzel szemben az ilyen kérdésnél mint ez
Megcsaltam a férjem, megbántam. Mit tegyek?
válaszok:
pár beszólás után rögtön jön az idióta feminista csapat
"A Kérdező normálisan tette fel a kérdést. Vagy nem?
Rögtön ribcozzátok...Voltatok már hasonló helyzetben?
Nem kellene ilyen könnyen, és ilyen elítélendő szavakkal ítélkezni..Szentek nem léteznek,
Emberek vagyunk. Gyarlók."
vagy pl itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
válasz itt is
nekem az a véleményem, hogy ahol már más után kell nézni, az a kapcsolat halott. Nem számít, hogy miért, lehet hogy Te vagy a hunyó, az is lehet, hogy a pasi az
Én nem akartalak megbántani, csak nem értettem pontosan mire gondolsz.
Abban igazad van, hogy vannak olyan szituációk, amikor különösen gerinctelen a megcsalás, ezzel nincs is gond.
Azt, hogy a gondolatmenet fordítva van, azt arra értettem, hogy a nők mikor megcsalnak egy férfit, akkor az érzelemből történik 100%-osan, míg amikor a férfi csal meg egy nőt, akkor sokszor csak a hiány miatt történik és nem érzelemből. Ezért mondják azt, hogy ha egy nő megcsalja a párját, akkor ott nagy gondok vannak. De alapból egyik fél részéről sem elfogadható.
Egy munkatársam szerint nincs abban semmi gond, ha valaki nyitott kapcsolatban él, ez is egy hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!