Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mégis hogy van?

Figyelt kérdés
Kérdéseknél ha egy férfi írja hogy megcsalt egy nőt, akkor rohadt szemét, ha egy nő írja hogy megcsalt egy férfit akkor "hát biztos nem tisztelte őt a férfi"... Mi ez az idióta feminista baromság? Komolyan ennyi frusztrált buta nő van itt, hogy egyiknek sem esik le hogy egy kapcsolat nem pusztán az egyik fél miatt megy tönkre, és talán ha az összes partnerük átverte őket, akkor talán bennük is van hiba hogy az idióták választják ki? Hm?
2017. febr. 23. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Másoljál már be ide pár példát kérlek.Mert úgy butázni itt nőket, hogy ki tudja mivel dobálózol, tőled sem okosabb, mint azok akiket szidsz...
2017. febr. 24. 04:46
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ezt honnan veszed?Logika szerint eleve fordítva van ez a gondolatmenet.

Ha belinkelsz ilyen kérdéseket,jobban tudnánk válaszolni.

2017. febr. 24. 06:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezt honnan veszed?Logika szerint eleve fordítva van ez a gondolatmenet.

na tessék :DD erről beszéltem...te magad is a példa vagy erre, felteszek egy kérdést rögtön megy, a "de a másik is ezt csinálja" vagy "ezt a másik csinálja" :DD

2017. febr. 24. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor Ennyi?Másolni nem másolod be a példákat csak durrogsz itt magadba?Akkor Ennyi.Értelme így nincs nagyon feszegetned ezt a kérdést.
2017. febr. 24. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Háhá folyamatosan a kitérő válasz. Mi van ennyire nem tudsz válaszolni a kérdésre? Példákat direkt nem akartam írni, mert azok nagyon messze visznek az eredeti kérdéstől.

De csak hogy ne legyen min rinyálni nézzezek szét a párkapcsolati problémák kategóriákban... nem megerőltető ilyet találni... Rögtön az első oldalon itt egy ilyen kérdés.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Én is utálom őket. Mindegyik játsza a kivételt közben meg rosszabbak a másiknál.

Nem tudnak szeretni senkit,csak a puncit és ráfogják, hogy szerelmesek a nőbe. De meddig tart a "szerelmük"? Addig amíg újra " beleszeretnek" egy másik punc...akarom mondani nőbe.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Valóban nem a mi véleményünk a mérvadó, de számomra akkor is a LEGGUSZTUSTALANABB DOLOG, hogy ha egy férfi akkor csalja meg a nőt, amikor az az ő gyermekét várja! Ez számomra megbocsájthatatlan dolog! Hogy lehet ilyen féreg valaki?! Annyira elszomorító...:(

én elválnék. Aki ilyen helyzetben, mikor a közös gyereket várod, képes félrelépni, az a legaljasabb, legnagyobb mocsok. Az nem érdekelne, hogy miért lépett félre, mert ebben az esetben erre nincs mentség. Én azt kérném rajta számon, hogy miért nem szólt 4 hónappal előbb, miért akart tőlem egyáltalán gyereket?

ezzel szemben az ilyen kérdésnél mint ez

Megcsaltam a férjem, megbántam. Mit tegyek?

válaszok:

pár beszólás után rögtön jön az idióta feminista csapat

"A Kérdező normálisan tette fel a kérdést. Vagy nem?

Rögtön ribcozzátok...Voltatok már hasonló helyzetben?

Nem kellene ilyen könnyen, és ilyen elítélendő szavakkal ítélkezni..Szentek nem léteznek,

Emberek vagyunk. Gyarlók."

vagy pl itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

válasz itt is

nekem az a véleményem, hogy ahol már más után kell nézni, az a kapcsolat halott. Nem számít, hogy miért, lehet hogy Te vagy a hunyó, az is lehet, hogy a pasi az

2017. febr. 24. 10:53
 6/7 A kérdező kommentje:
És ezek még csak nem is azok a kérdések amiket tegnap olvastam... folyamatosan jönnek ugyanezek. Szánalmas, frusztrált idióták.
2017. febr. 24. 10:55
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Én nem akartalak megbántani, csak nem értettem pontosan mire gondolsz.

Abban igazad van, hogy vannak olyan szituációk, amikor különösen gerinctelen a megcsalás, ezzel nincs is gond.

Azt, hogy a gondolatmenet fordítva van, azt arra értettem, hogy a nők mikor megcsalnak egy férfit, akkor az érzelemből történik 100%-osan, míg amikor a férfi csal meg egy nőt, akkor sokszor csak a hiány miatt történik és nem érzelemből. Ezért mondják azt, hogy ha egy nő megcsalja a párját, akkor ott nagy gondok vannak. De alapból egyik fél részéről sem elfogadható.

Egy munkatársam szerint nincs abban semmi gond, ha valaki nyitott kapcsolatban él, ez is egy hozzáállás.

2017. febr. 25. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!