Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik itt azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik itt azt írják, hogy a nők nem segítenek nekik, azok mégis hogy képzelik el mindezt?

Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdésnek szánom, de lesz, aki így is annak tartja majd, szíve joga. Csak nem értem, és tényleg érdekel az élethelyzet, amit elképzelnek ilyenkor a férfiak. Nyilván csak arra vonatkozik, aki szokott ilyet írni. Láttam már ebben a topikban többször olyat, hogy egyes válaszoló férfiak azzal jöttek, hogy a nők nem segítenek nekik, nem mondják el, mit csinálnak rosszul. Illetve ilyen kérdés is volt. (Az nem derült ki, hogy melyik nőről van szó: akinek udvarolnak, vagy kívülállóról.) Az a kérdésem, hogy férfiak, ti ezt milyen szituációban képzelitek, vagy hogy? És mi lenne a nő motivációja? És egyáltalán a gyakorlatban ilyenkor mit vártok?
2017. febr. 21. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az érzelmi részre gondolnak ilyenkor. Nem érzik hogy érzelmileg támogatást kapnának az adott nőtől. Egy kapcsolatban az érzelmi biztonság is nagyon fontos.

N

2017. febr. 21. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem, nem az érzelmi részre. :)
2017. febr. 21. 19:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor mire?
2017. febr. 21. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Írj privátot, ha kíváncsi vagy. :) Nem nagyon szoktam idekommentelgetni, még letámadnak a gyakoris sáskák... :D
2017. febr. 21. 19:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem írok privátot, ide várok válaszokat. Egyébként ha akarsz, te tudsz, én leírtam a kérésemet, nem tudom, mi egyebet írhatnék bele.
2017. febr. 21. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Persze, azonnal ugrok, hogy még segíthessek. :D Nem írom le ide, mert nem hiányzik, hogy pár ostoba majom egyből jöjjön, hogy ezek micsoda baromságok, holott azért egy intelligens férfi tudja, hogy mit miért csinál. Vagy hogy a nő mit miért nem...
2017. febr. 21. 20:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben, várok további válaszokat. Előre is köszönöm.
2017. febr. 21. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően két esetben:

- Ha normálisan kezdeményezek, de elutasít. Ehhez természetesen minden joga megvan, de az alapszintű emberi jellem része, hogy ilyen esetben normálisan közli, hogy mi volt az ok - és teszem hozzá, én meg normálisan elfogadom. Benne van a pakliban az elutasítás, meg lehet beszélni értelmesen. Amíg én tisztességesen kezelem a másik felet joggal várhatom el, hogy ő is tisztességesen kezeljen. Ha nem teszi, akkor meg joggal gondolom tahónak.

- Ha azt mondja egyéni kezdeményezésből a lány, hogy ő most segít, de csak kliséket puffogtat, szar, felszínes tanácsokat ad, nem érti és nem is akarja érteni a problémát, amiben segíteni akar, és persze utána neki áll feljebb. Ezt lehetőleg ne.

2017. febr. 21. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ágy az az élethelyzet.

A szituáció pedig vagy az orális, vagy a hagyományos szex.

A nő motivációja a kielégítő nyalás, vagy kefélés.

A gyakorlatban azt várjuk, hogy a nő megmondja, hogy mit szeretne, hol és hogyan. Nem kell itt valami előadásra gondolni, csak pár szóra, mint: igen, ott! vagy lassan, vagy most ne hagyd abba. De lehet irányítani a férfi fejét is.

Hogy melyik nőről van szó? Mindegyikről.

2017. febr. 21. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy képzeljük, hogy ne kelljen kilottózni olyanokat, ami tényleg csak lottó, mert támpont 0. Pl egyik nő elvárja a csókot első randin, de másik meg ha 3. randi előtt próbálkozik a férfi, akkor vége...
2017. febr. 22. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!