Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt azt írják, hogy a nők nem segítenek nekik, azok mégis hogy képzelik el mindezt?
Szerintem az érzelmi részre gondolnak ilyenkor. Nem érzik hogy érzelmileg támogatást kapnának az adott nőtől. Egy kapcsolatban az érzelmi biztonság is nagyon fontos.
N
Alapvetően két esetben:
- Ha normálisan kezdeményezek, de elutasít. Ehhez természetesen minden joga megvan, de az alapszintű emberi jellem része, hogy ilyen esetben normálisan közli, hogy mi volt az ok - és teszem hozzá, én meg normálisan elfogadom. Benne van a pakliban az elutasítás, meg lehet beszélni értelmesen. Amíg én tisztességesen kezelem a másik felet joggal várhatom el, hogy ő is tisztességesen kezeljen. Ha nem teszi, akkor meg joggal gondolom tahónak.
- Ha azt mondja egyéni kezdeményezésből a lány, hogy ő most segít, de csak kliséket puffogtat, szar, felszínes tanácsokat ad, nem érti és nem is akarja érteni a problémát, amiben segíteni akar, és persze utána neki áll feljebb. Ezt lehetőleg ne.
Szerintem az ágy az az élethelyzet.
A szituáció pedig vagy az orális, vagy a hagyományos szex.
A nő motivációja a kielégítő nyalás, vagy kefélés.
A gyakorlatban azt várjuk, hogy a nő megmondja, hogy mit szeretne, hol és hogyan. Nem kell itt valami előadásra gondolni, csak pár szóra, mint: igen, ott! vagy lassan, vagy most ne hagyd abba. De lehet irányítani a férfi fejét is.
Hogy melyik nőről van szó? Mindegyikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!