Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt azt írják, hogy a nők nem segítenek nekik, azok mégis hogy képzelik el mindezt?
Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdésnek szánom, de lesz, aki így is annak tartja majd, szíve joga. Csak nem értem, és tényleg érdekel az élethelyzet, amit elképzelnek ilyenkor a férfiak. Nyilván csak arra vonatkozik, aki szokott ilyet írni. Láttam már ebben a topikban többször olyat, hogy egyes válaszoló férfiak azzal jöttek, hogy a nők nem segítenek nekik, nem mondják el, mit csinálnak rosszul. Illetve ilyen kérdés is volt. (Az nem derült ki, hogy melyik nőről van szó: akinek udvarolnak, vagy kívülállóról.) Az a kérdésem, hogy férfiak, ti ezt milyen szituációban képzelitek, vagy hogy? És mi lenne a nő motivációja? És egyáltalán a gyakorlatban ilyenkor mit vártok?2017. febr. 21. 19:20
11/11 A kérdező kommentje:
Sokan félreértették a kérdést. Én arra gondoltam, amikor itt a férfiak azt kérdezik, miért nem segítenek nekik a párkeresésben. Nem olyanokról van szó, akikkel már randiznak/együtt vannak.
2017. febr. 23. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!