Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen miért találtak az ilyen férfiak is társat maguknak?
Apukám egy eléggé csúnya férfi. Ráadásul eléggé félénk önállótlan határozatlan férfi volt. Mikor anyukámmal megismerkedett 28 évesen még szűz volt.
Ma már ilyen férfiak szinte biztos hogy nem fogja megtalálni a társát
Azért, mert régen a nők jobban rá voltak szorulva a férfiakra anyagi téren is, meg minden más szempontból is. Meg ugye szégyen volt, ha valaki nem ment férjhez, nem nősült meg.
Ma egyik sem áll fenn. A kutya se akar házasodni, és a legtöbb nő jobban megáll a saját lábán egyedül, mint bármelyik férfi.
A sok válásnak hála, ami te szüleid idején lett elfogadott igazán, ez a generáció abban nőtt fel, hogy a családnak a nőkre van szükség, nekik kell erősnek lenni.
A férfiak meg jönnek, mennek, szaporodnak, de igazából nélkülük is megy tovább az élet.
Talán azért talált társat, mert nem azt tartotta élete legnagyobb problémájának, hogy szűz, hanem társra vágyott.
Ma is van bőven olyan férfi, aki nem egy adonisz, határozatlan is, félénk is, és mégis talált párt magának.
Anyukád egyébként milyen típus?
Gondolom, nem egy 40 kilós, szolibarna szilikonbombázó. ;)
Inkább anyáskodó, határozott típusra tippelnék.
Nem tudom, hogy a kérdező apukája hány éves, de kétlem, hogy a háború után lett volna 28, mert akkor most 80 felett lenne. Azt meg végképp nem hiszem, hogy a háború előtt nősült volna, amikor még a nők nem dolgoztak, ugyanis az ötvenes évektől kezdve általánossá vált a kétkeresős háztartás. Szóval ezek fals indokok.
Talán ötvenesek lehetnek. Ezt a generációt még nem érte el a média agymosása, hogy ne elégedj meg azzal, ami nem tökéletes (és itt főként a külsőségeket értem). Más volt az értékrend. Határozatlan férfi, kövér lány is talált magának társat.
Bezzeg régen... https://www.youtube.com/watch?v=lWqeHVOQa58
:)
Ma is találnak ilyen férfiak párt, csak tenni kellene érte, nem siránkozni ha nincs nőjük.
Hogy ki csúnya, és ki nem, az pedig egyéni ízlés kérdése. Az én férjem is szűz volt mikor megismerkedtünk, és összejöttünk. Igaz fiatalabb volt, nem 28 éves, csak 20-már majdnem 21, nem volt sem önállótlan, sem határozatlan, viszont szerintem nagyon helyes pasi. Itt van a lényeg: szerintem nagyon jó pasi, helyes pofija van, szexi mosolya, szép szeme. Hogy más mit mond rá azt leszarom, és ő is, bár voltak már más nők is akik helyesnek tartották.
Exeim közt volt olyan aki félénk, szűz, és önállótlan is volt, volt több barátnője is, nem volt gondja a társkereséssel.
Sose értettem azokat az embereket akik bárkit csúnyának neveznek. Az ilyenek olyan qurva tökéletesnek és jól kinézőnek tartják magukat, hogy másokat le mernek szólni? Nem tudom az ilyenek mit képzelnek magukról.
Attól, hogy szerinted csúnya, még más helyesnek tarthatja, vagyis nem csúnya, csak neked nem jön be mint férfi. Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!