Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek vagy ismerőseitekkel olyan, hogy ilyen típusú emberek találtak egymásra?
Arra lennék kíváncsi, hogy láttatok, esetleg tapasztaltatok-e már olyat, hogy egy vékony, nem "társaság középpontja", átlagos anyagi helyzetű srác összejött egy olyan lánnyal, aki ilyen mértékben ad a külsejére:
Igen, a kérdés egy előző kérdést olvasva fogalmazódott meg bennem. Nem provokációnak szánom, konkrét történeteket várok, hogy hogyan történt az ismerkedés, mivel fogták meg egymást, milyen lett később a kapcsolatuk, együtt vannak-e még, ha nem akkor mi volt a probléma stb.
Én egy visszahúzódóbb fiú vagyok, olyan, mint amilyet leírtam. Autóm, felfújt izmaim nincsenek, viszont hasonló sztorim van, ha már néhányan válaszoltatok, leírom én is a sajátomat.
FONTOS:
#1: ha még nem találkoztál ilyennel, ne provokálj, írj csak annyit, hogy nem, még nem láttál ilyet.
#2: ne aggass más tulajdonságokat a szereplőkre, ragaszkodj ahhoz, amit leírtam. Tehát a srác nem lúzer, alacsony, csóró, tutyimutyi stb., hanem olyan, amilyet írtam. A lány nem Facebook-celeb, nem utazgat minden héten, nem BMW-rajongó, hanem nagyon fontosnak tartja a külsejét, és a képen látható mértékben ad is magára.
Soha életemben még csak hasonlót sem láttam.
Node:
"aki ilyen mértékben ad a külsejére"
Milyen mértékben ? Ez a nő úgy néz ki mint egy prosti, ráadásul még fertelmesen ocsmány is. Ezért én kérnék pénz, hogy hozzányúljak. Az igénytelen utolsó kép arról árulkodik, hogy bár szereti magát mutogatni, egy rendes fényképészre nem hajlandó költeni, aki tényleg jó képeket csinálna róla és aki tudna legalább egy kicsit retusálni.
Hányinger, komolyan mondom.
Nem provokáció volt, ez a véleményem.
A kérdésedre a válasz inkább az, hogy többé-kevésbé van ugyan egy általános szépségideál egy társadalomban, de nagy nagy eltérések vannak abban, hogy ki kit lát elég vonzónak.
Nekem is volt egy barátnőm, aki mások szerint nem volt igazan szép, de engem élkepesztően megfogott a külseje.
Hogy konkrétabb legyek, a képen látható csaj NEKEM inkább átlagon alulinak tűnik. Neked meg nagyon bejön. Ha butább volnék mint amennyire vagyok, akkor írnék egy kérdést, hogy szegény átlagos vékony fiuknak csak ilyen átlag alatti csajok jutnak, igazságtalan az élet. Te meg írtál egyet, hogy milyen szuper csajt fogtál ki csoda folytan. Közben meg inkább arról van szó, hogy ízlések és pofonok különbözök, a végén szinte mindenki megtalálja, akivel bejönnek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!