Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok láthatatlan a férfiak számára?
Huszonéves, vékony, igényes öltözködésű nő vagyok. Soha senki nem akar ismerkedni velem, hiába járok sokféle helyre, senki sem közeledik hozzá. Tinderen is próbálkozom, de a férfiak nem hogy nem írnak nekem, még ha én kezdeményezem a beszélgetést, akkor is 1-2 nap után már nem válaszolnak. A környezetem okosnak és értelmesnek tart, elég sok dolog érdekel, de én ennek ellenére nem érdeklek senkit...
Miért lehet ez? Vagy nekem csak ez jutott, törődjek bele?
#8 Sokat járok társaságba, szívesen elbeszélgetek bárkivel, de nőként nem érdeklek senkit. Egyáltalán nem csak neten ismerkedek, illetve ott se gondolnám, hogy nyomulnék, mindössze csak meguntam úgy a 10. pár után, hogy hiába jelölte azt, hogy tetszem neki, még csak hozzám se szól, így én tettem meg az első lépést.
#9 Nehéz azzal a tudattal vidámnak lenni, hogy másnak mindig akad valaki, ha legalább csak egy randira is, de én bármit változtatok, mindig egyedül kell lennem.
9/vagyok,
Nem kell görcsösen akarni.Lazán nem túl gondolva.A pasik nagyon szeretik a női huncutságot azt ha egy nő sejtelmes de még is elragadó. Én most a soraidból azt érzem, hogy van egy kis önbizalom hiányod kicsit negatívnak tartalak amit a férfiak is megéreznek.
Nem szeretnélek megsérteni nem azért írom, sőt segíteni szeretnék:)
#12:
más forrásból sincs olyan dolog ami felvidít? :)
család, munka, hobbi...? :)
azért fontos, hogy jól érezd magad és lássák rajtad, hogy kiegyensúlyozott vagy :)
24F
#19:
akkor lehet egy párkapcsolat most inkább csak rossz hatással lenne rád, mert minden bizonytalan és arra koncentrálnál és minden más borulna :S
vagy te hogy látod ezt a kérdést?
nem azt mondom, hogy olyan nehéz megtalálni a megfelelő partnert, de nőként elég sok pasi csak szexre akar téged, így sok-sok randi mehet a semmiért...
milyen igényekkel keresel párt?
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!