Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném kikérni a vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kikérni a véleményeket, milyen a szövegem?

Figyelt kérdés

Sokat gyakorlok lányokon, hiszen a gyakorlás teszi a mestert.

Beszélgetek a lánnyal

- És amúgy neked van férjed?

- Igen van

- Szeretnél majd gyereket is?

- Igen, szeretnék bla bla bla

- És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?

- Itt elmosolyodik, aztán kis szünet, nálam ez a a kettő ugyanaz, és amúgy is rám fog hasonlítani.

2 lány:

Rámosolygok az egyik lányra, leolvasom a szájáról, hogy azt mondja: ez minek mosolyog rám?

- Oda megyek, Van valami probléma? talán nem tetszik a mosoly? (ezt kedvesen, nem bunkón)

- bla bla bla, másik lány a kiszemelt lánynak: látod megvert a karma (hogy odamentem)

- én kiszemetlnek: te hiszel a karmában?

- Igen, és te?

- Én is, ezért leszek milliomos

- De jó akkor én is az leszek.

- Te nem leszel, mert rossz ember vagy, én azért leszek mert jó ember vagyok, nem azért mert hiszek benne. Itt a másik lány meg én is kinevettük.

bla bla bla, elejtet egy kisiskolás 500 Ft-ot a földre, mondja a lány:

- Na tessék ott van a milliód, gyorsan szedd fel. A kisgyerek lehajolt érte.

- Ajjj nem igaz, hogy lekéstem róla, pedig az első 500-ast a legnehezebb megszerezni Cheesy

- Itt is nevetés

Aztán nem tudtam továbbvinni a dolgot, pedig még egy ideig fűztem, mondott valamit a focistákról, én is mondtam hogy az vagyok, aztán erre X et mutatott a kezével, hogy átvagyok húzva, de lehet h csak nem jöttem be neki. Kérdés hogy a szöveg, illetve a reakcióim milyenek voltak?

24 F

2017. febr. 7. 15:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ó te helybeli vagy? Igen igen! És akkor azt is megtudod mondani hol van a ... "

Szüleim is így jöttek össze. :) Évtizedek óta házasok. :)

2017. febr. 7. 17:57
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Azta, vannak még pasik, akik így látják? :D Hála az égnek! Hatalmas zöld :D

2017. febr. 7. 18:08
 43/48 A kérdező kommentje:

De itt ezt a 2. sztorit ők alakították így, mint mondtam én csak mosolyogtam oda sem akartam menni, mert nem tudtam előszőr mit mondjak.

Meg hát ha visszamosolyog akkor aranyos énemet veszem elő

Itt meg ugye mondta a lánynak, hogy ez mit mosolyog rám? így elő került a bunkó én.

Az elsőnél pedig várakozott a buszra esett az eső, odaáltam mellé, aztán kérdeztem, hogy mi a célállomás? aztán nem is tudom mit beszéltünk, de utána hogy 2 perc múlva a város másik végén kell hogy legyek, és mondta hogy akkor onnan késni fogok, én meg mondtam hogy dehogy odaérek addig, meg jöttek ellenőrök a buszon és mondtam hogy megfognak büntetni. De ott is azért váltottam át ebbe a piszlálódóba mert nem volt nyitott.

Volt 2 hete egy lány aki nagyon nyitott volt, de Ő csak addig mert neki van csávója. Vele abszolút normális voltam. Egy poént lőttem csak a nevére mondtam, de azt mondta hogy ezt mások is megjegyezték.

De én alkalmazkodok jó színész lennék egyébként, de ha már elkezd magától beszélni akkor nagyon nem kell semmit, mert a lányok szeretik hogy meghallgasd, ha meg nem akar beszélni valahogy meg kell nevettetni vagy kicsit kizökkenteni.

2017. febr. 7. 18:44
 44/48 anonim ***** válasza:
52%
Mégiscsak létezhet valami sejtszintű emlékezet, nálad legalábbis biztosan. Ez a gumi téma... Valaha onnan szöktél, ez tuti.
2017. febr. 7. 19:29
 45/48 anonim ***** válasza:
57%

"De ott is azért váltottam át ebbe a piszlálódóba mert nem volt nyitott. "

Bakker, mégis miért lenne nyitott, ha egyszer férjnél van? Most váljon el, vagy mit akarsz? Semmi jogos azért csesztetni valakit, mert nem akar veled ismerkedni!

2017. febr. 7. 19:43
 46/48 anonim ***** válasza:
60%
Te egy beteg állat vagy.
2017. febr. 7. 20:14
 47/48 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon gáz vagy
2017. febr. 7. 20:23
 48/48 A kérdező kommentje:
elválthat, csak az foglalt akin fekszenek :D :D :D
2017. febr. 7. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!