Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném kikérni a vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kikérni a véleményeket, milyen a szövegem?

Figyelt kérdés

Sokat gyakorlok lányokon, hiszen a gyakorlás teszi a mestert.

Beszélgetek a lánnyal

- És amúgy neked van férjed?

- Igen van

- Szeretnél majd gyereket is?

- Igen, szeretnék bla bla bla

- És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?

- Itt elmosolyodik, aztán kis szünet, nálam ez a a kettő ugyanaz, és amúgy is rám fog hasonlítani.

2 lány:

Rámosolygok az egyik lányra, leolvasom a szájáról, hogy azt mondja: ez minek mosolyog rám?

- Oda megyek, Van valami probléma? talán nem tetszik a mosoly? (ezt kedvesen, nem bunkón)

- bla bla bla, másik lány a kiszemelt lánynak: látod megvert a karma (hogy odamentem)

- én kiszemetlnek: te hiszel a karmában?

- Igen, és te?

- Én is, ezért leszek milliomos

- De jó akkor én is az leszek.

- Te nem leszel, mert rossz ember vagy, én azért leszek mert jó ember vagyok, nem azért mert hiszek benne. Itt a másik lány meg én is kinevettük.

bla bla bla, elejtet egy kisiskolás 500 Ft-ot a földre, mondja a lány:

- Na tessék ott van a milliód, gyorsan szedd fel. A kisgyerek lehajolt érte.

- Ajjj nem igaz, hogy lekéstem róla, pedig az első 500-ast a legnehezebb megszerezni Cheesy

- Itt is nevetés

Aztán nem tudtam továbbvinni a dolgot, pedig még egy ideig fűztem, mondott valamit a focistákról, én is mondtam hogy az vagyok, aztán erre X et mutatott a kezével, hogy átvagyok húzva, de lehet h csak nem jöttem be neki. Kérdés hogy a szöveg, illetve a reakcióim milyenek voltak?

24 F

2017. febr. 7. 15:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
82%

"nem tudnának olyan helyzetbe hozni mostmár hogy égő legyen"

Nem, mert megelőzöd őket: te magad hozod magad égő helyzetbe.

2017. febr. 7. 16:40
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem tudnának olyan helyzetbe hozni, hogy égő legyen mivel Te magadat hozod ilyen helyzetbe :D

Ezt valami lúzer pua tanfolyamon tanultad amúgy? Ha nem jön zsigerből hagyd a francba. Mit nem lehet azon érteni, hogy a "csajozás" nem egy konkrét különválasztható létező tevékenység egy speciális tudás, hanem egyszerű beszélgetés olyan mint a többi. Mit kell ezt gyakorolni? Nem tudsz tán beszélni értelmesen? (ez mondjuk magas labda) Nekem tetszik valaki odamegyek és beszélgetek vele ami akkor jön és a szituációba illik, ezt nem lehet előre begyakorolni ők csak nők nem matekfeladatok amit görcsösen sok gyakorlással meg kell oldani.

Ja és még valami! Ezt tapasztalatból mondom (TAPASZTALATBÓL) úgyhogy lehet érdemes megfogadnod. Egy beszélgetés annál "jobb" "sikeresebb" ha te minél kevesebbet beszélsz és ő minél többet. Figyelj rá oda, beszéltesd így fel fog oldódni és ne állj le sértegetni mint valami retardált óvodás. Ha 16 éves a csaj akkor menj oda így arcoskodni de abban a korban még be is jöhetsz nekik ezzel a stílussal, ha érettebb lány akkor inkább hagyd ez.

Nem kell éreztetni vele egyből azt sem, hogy te most össze akarod őt szedni egyszerűen csak beszélgess vele normálisan értelmesen magabiztosan. Ő fog elkezdeni fantáziálni rólad, nem mindegy hogy most becsalod az őzet a karámba vagy futsz utána és próbálod levadászni (jó xar példa de remélem érted).

Komolyan mondom, ne sértegesd (mindkét példa amit írtál sértő) legyél jófej ember. Hidd el átlagos külsővel is simán menni fog nem kellenek ezek a puás dumák. Lehetsz magabiztos oké de ne nyomulj meg pitizz. Ha odamész szia ismerkedünk arckifejezéssel akkor szerintem már ledegradáltad magad a csaj szintje alá, aztán felőlem írhatod hogy téged nem lehet zavarba hozni.

Persze ez csak az én tapasztalatom, biztos hülye vagyok hogy a természetesen és ösztönös viselkedésformát erőltetem amikor már a net tele van megannyi menő csajozós szöveggel. És ne írj ilyet hogy "hehehe ti biztos erre azt mondtátok volna ,hogy blablabla" Te tényleg óvodás vagy :D

2017. febr. 7. 16:42
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

>Nézzétek meg Batman a Sötét Lovagban Joker karakterét, imádom, hogy nagyon laza. Én is olyasmi vagyok.

Mekkora troll XD

2017. febr. 7. 16:43
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Te diplomás vagy? Na ilyenkor vagyok úgy hogy teljesen elkeseredem. Mert ha elvégzem az egyetemet, nem csak hogy munkám nem lesz vele, de még büszke sem lehetek rá, hogy diplomám van, mert a hozzád hasonló agyhalott kretének is megszerezték... Szégyen...
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

"És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?"

A burkolt lekrvázásod után az én reakcióm az lett volna, hogy te sem lehetsz egy Sherlock, ha nem veszed észre ezt az orbitális logikai hibát a mondatodban: Miért hasonlítana a férjére, ha nem ő az apja?

Ebben az a szomorú, hogy rengeteget gondolkodtál ezen a párbeszéden, még ki is írtad a gyakorira, sőt még rohadt viccesnek is találtad, miközben semmi értelme sincs. Nem baj, legalább diplomád van...

36/48 anonim ***** válasza:

Ez tetszett:

"

-lány: én utálom ha egy fiúra fel kell húzni a gumit.

...

Most gondolom itt ti erre azt mondtátok volna, hogy

- igen, sajnos nem vagyok tapasztalt benne"

Igen biztos mindenki ezt mondta volna :DDD Meg azt ,hogy " kérem köpjön arcon, erőltetetten próbálok csajozni"

2017. febr. 7. 16:48
 37/48 A kérdező kommentje:

a 32-es okos, meg az egyik lány hozzászóló, a többi szinte kivétel nélkül idióta :D

igen olvasom a PUA-t vannak benne okos dolgok, és az is levan írva ott amit mondtál, hogy hagyjam beszéltetni a lányt. Az első egy olyan helyzetben volt, amikor a lány nem nagyon adta magát.

A második meg ugye levan írva.

Amúgy helyzet függő, pl ha valami akármilyen helyen vagyok, úgy csinálok mintha akkor járnék ott előszőr és segítséget kérek, innen már lehet elindulni, vagy pl még a lányok hajáról kezdek el beszélni, ez mondjuk b*zis téma, de a lányok nagyon sokat szeretnek beszélni ilyen szépségápolásról, aztán megmutatom, hogy én milyet akarok meg h milyen volt, megkérdezem milyen szerinte, így már nem olyan nyomulós de látom hogy jó vagyok e.

Ami meg amúgy az ösztönös lenne: tetszel, dugunk?

De hát nem vagyunk állatok, vagy valami c*gány horda, bár sokkal egyszerűbb lenne, úgy az élet, na meg persze sokkal több nemi betegség lenne. De most komolyan mit szólna a lány, ha azt mondom, hogy kib*aszott jó segged van, kellesz nekem?

Mert ha ez nem gáz akkor eljátszom igaz, bár ez is érdekes, hogy ha jó vagyok lehet hogy ezzel a szöveggel is jó lennék.

Lehet hogy 10-ből 8 szerint debil vagyok, 2 szerint nagyon jó.

Ha viszont azt kérdezem, hogy szia:) tetszel, megiszunk valamit?:) Akkor 10-ből 10 azt mondja hogy ugyanolyan szerencsétlen mint a többi és fut utánam... Kell valami nagyon egyedi. Egy jobb nőt, szinte naponta szólítanak le.

2017. febr. 7. 16:55
 38/48 anonim ***** válasza:
ha ovis vagy, nagyon menő vagy, ha felnőtt vagy, akkor nevetséges vagy
2017. febr. 7. 17:14
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

"Kell valami nagyon egyedi" Ez így van. Valamivel meg kell fogni őket. A szia megiszunk valamit-re nekem is kábé szerintem 10ből 8 nő nemet mondana pedig én aztán nem panaszkodok a külsőmre. Ez túl direkt és túl hirtelen erre kb reflexből mondanak nemet. Én ezt akkor tanultam meg mikor még 16 lehettem és 2 hónapnyi szemezés után mentem oda a kiscsajhoz, hogy szia blabalbalba , lekoptatott és azt kamuzta, hogy van barátja. Aztán másnap már jöttek oda hozzám a barátnői, hogy jaj nem úgy gondolta csak nagyon megijedt de amúgy tetszel neki. Abból végülis nem lett semmi mert kicsit besértődtem a csajra, de akkor kaptam azthiszem életem első visszautasítását :D Ráadásul én is sokat görcsöltem előtte, hogy oda menjek-e. De ez már túl sok. Ezért írtam amit írtam (32-es vagyok), hogy nem ismerkedési szándékkal kell közeledni, nekem legalábbis ez vált be a legjobban. Így csupán magamat kell adnom és majd a lányok kezdenek el közeledni, meglátják az emberben a "fantáziát". Én is ilyen vagyok, szerelem első látásra nem létezik maximum "demegdugnám" működik így, nekem mindig hetek kellettek amíg belezúgtam egy csajba pedig nem jött oda hozzám ismerkedni. Egyszerűen csak láttam, hogy viselkedik természetesen és egyre többet gondoltam rá. Persze ehhez kell egy alapvető külső vonzalom is. Én ezért nem is ismerkedem soha így mint Te, hiába tetszik egy lány nagyon nem megyek így oda.

Nemtudom ezeket a leszólításokat milyen környezetbe csináltad. Én próbálok női szemmel látni most de nekem nem tetszene ha például kávézok a barátnőmmel és valaki odajönne és hirtelen belecsapna a lecsóba. Ezek a szinpadias csajozások szerintem csak a filmekbe működnek, a vonzalomhoz idő kell ami nem 1-2 perc. Ez túl sok szerintem. Próbálj szolidabb lenni először, ne lássa rajtad hogy feltétlenül össze akarod szedni. Normális témák és beszélgetés, nekem ez jönne be :D

Meg én tényleg annak a híve vagyok, hogy inkább a lány kezdjen el vonzódni előbb mint te kimutatnád.

Most írok két igazi példát, a való életből: Egyszer ültünk egy kisebb társasággal egy bárban és ült is velem szembe egy kiscsaj aki jól nézett ki, én már láttam, hogy stírölik a srácok és róla beszélgetnek gondolkodtam is na ki fog ide jönni? Erre az egyik valóban oda jött beült a csaj mellé elkezdte fűzni egyből kérdezgette, hogy nem e jön velük inni stb. Persze hogy zavarban volt és nemet mondott, egyébként még tetszett is neki külsőleg mégis nemet mondott. Mert ez túl sok volt érted ki menne el egy idegen férfitársasággal piálni 1 perc után? Nem is tudom hogy gondolta. Mondjuk gyökér volt ezekszerint.

A másik amikor az exemmel akivel jóban vagyunk ültem együtt egy kávézóba egymással szembe és odajött egy férfi, a telefonjával, hogy nem tud rájönni melyik az XY utca és hol van ez meg az az épület és nem-e tudunk segíteni? Én átpasszoltam exemnek mert ő helybeli, elkezdték beszélni, hogy merre van meg hogy hát igen ez tényleg jó xarul van kitalálva nem csoda, hogy nem találta, aztán Ó te helybeli vagy? Igen igen! És akkor azt is megtudod mondani hol van a ... Nem folytatom, azóta is vele van. A térképessel én csak így hívom :D

Szimpla beszélgetés vs Nyomulás. Nem ugyan az a csaj volt a két példában de mindegy is lett volna.

17-18 alatt még elmennek részegen a szexi fiúkkal bulikázni de ez józanul vagy e korhatár fölött esélytelen. Remélem érthető, én csak segíteni akarok, hogy megértsd. Én a saját példáimból tanultam és nekem ez vált be.

2017. febr. 7. 17:20
 40/48 anonim ***** válasza:
90%

# 39: Szerintem remekül látod a helyzetet. Én az a típusú nő vagyok, aki a direkt leszólítás hatására egész egyszerűen lefagy. Nem is nézem meg, hogy milyen a pasi, egyszerűen annyira kínos számomra a helyzet, hogy ki akarok belőle menekülni minél gyorsabban. Ha Brad Pitt szólítana le, akkor is így lenne (mondjuk utána valószínűleg bánnám). Volt már olyan konkrét szitu, hogy egy nagyon szimpatikus és jóképű férfi próbált velem beszédbe elegyedni egy étkezdében. Odaült az asztalomhoz és lökte a sódert, hogy mennyire bejövök neki és szeretne megismerni. Legszívesebben elsüllyedtem volna... bemutatkozott illedelmesen, és a szavaiból arra következtettem, hogy nekem tudnom kéne, hogy ki ő. Utólag rákerestem a neten, kiderült, hogy a saját területén tényleg ismert (én sose hallottam róla) és amúgy minden szempontból normális fickó. Utólag sajnáltam, hogy nem adtam neki esélyt, de akkor és ott képtelen voltam megszólalni is, pedig nem vagyok ám egy elveszett nőszemély, sőt! Kimondottan extrovertált vagyok, bárkivel bármiről el tudok beszélgetni, de ez a szitu... lefagyaszt.

Aztán egy másik alkalommal buszra vártam, épp túrázásból érkeztem meg hátizsákkal és egy pasi mellém szegődött. Elkezdett teljesen semleges témáról beszélgetni, érdeklődött, hogy a Szigeten voltam-e, mondtam, hogy nem, hanem túrázni, erre elkezdett arról érdeklődni. Kb. 5 perc után tért az ismerkedés témájára, addigra már feloldódtam. Mondjuk épp volt párkapcsolatom, szóval nem lett belőle semmi, de utólag konstatáltam, hogy na ez az a szituáció, amire egyébként nyitott lettem volna, ha nincs párom. Mert nem támadott le, kialakult valamilyen beszélgetés.

És NEM próbált meg hülyét csinálni belőlem, nem poénkodott idétlenül: egyszerűen csak udvarias, figyelmes és érdeklődő volt. Rögtönzött a konkrét szituációra valamit, ami nekem egyébként nagyon bejött, mert legalább látszik, hogy értelmes és rugalmas, nem előre begyakorolt szöveggel jött oda, hanem a helyzethez illő módon. És ez még nekem is bejött, aki egyébként utálom az utcai leszólításokat!

2017. febr. 7. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!