Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kikérni a véleményeket, milyen a szövegem?
Sokat gyakorlok lányokon, hiszen a gyakorlás teszi a mestert.
Beszélgetek a lánnyal
- És amúgy neked van férjed?
- Igen van
- Szeretnél majd gyereket is?
- Igen, szeretnék bla bla bla
- És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?
- Itt elmosolyodik, aztán kis szünet, nálam ez a a kettő ugyanaz, és amúgy is rám fog hasonlítani.
2 lány:
Rámosolygok az egyik lányra, leolvasom a szájáról, hogy azt mondja: ez minek mosolyog rám?
- Oda megyek, Van valami probléma? talán nem tetszik a mosoly? (ezt kedvesen, nem bunkón)
- bla bla bla, másik lány a kiszemelt lánynak: látod megvert a karma (hogy odamentem)
- én kiszemetlnek: te hiszel a karmában?
- Igen, és te?
- Én is, ezért leszek milliomos
- De jó akkor én is az leszek.
- Te nem leszel, mert rossz ember vagy, én azért leszek mert jó ember vagyok, nem azért mert hiszek benne. Itt a másik lány meg én is kinevettük.
bla bla bla, elejtet egy kisiskolás 500 Ft-ot a földre, mondja a lány:
- Na tessék ott van a milliód, gyorsan szedd fel. A kisgyerek lehajolt érte.
- Ajjj nem igaz, hogy lekéstem róla, pedig az első 500-ast a legnehezebb megszerezni Cheesy
- Itt is nevetés
Aztán nem tudtam továbbvinni a dolgot, pedig még egy ideig fűztem, mondott valamit a focistákról, én is mondtam hogy az vagyok, aztán erre X et mutatott a kezével, hogy átvagyok húzva, de lehet h csak nem jöttem be neki. Kérdés hogy a szöveg, illetve a reakcióim milyenek voltak?
24 F
Az első inkább hatott bunkónak (férjedre vagy apádra).
A másodikban szintén leszóltad a lányt. Még ha poénos is, nekem nem jönne be. Kicsit erőltetettnek érzem.
Ettől meg persze másnak bejöhet. :)
Miért kérdezel ennyit?
Egy normális beszélgetés nem úgy néz ki, hogy ilyen sokszor felteszel egy kérdést, amire a másik válaszol. Lehet néha kérdezni de ez, hogy:
Te: -...?
Ő: -...
Ez nem normális és szerintem a más lányok szemében is nagyon erőltetettnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!