Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jó ez a bemutatkozó szövegem, és az ideálom egy társkereső oldalon? F/25
Bemutatkozó szöveg:
Szeretek aktívan élni. Kirándulni, túrázni, utazni, új dolgokat megismerni. Ha tehetem és van kivel mindenképp kimozdulok otthonról. Gyerekorom óta sportolok, de nem eszem csirkemellet rizzsel minden nap.
Egyenesség, és őszinteség még akkor is ha fáj. Pozitív gondolkodású vagyok, mindenben próbálom a jót látni. Nyugodt személyiségem van, nehéz kihozni a sodromból.
Jó lenne ezeket megosztani valakivel és együtt filmet nézni, koncertre, színházba menni, vagy akár együtt sportolni.Ha te ezeken kívül mást is szeretsz csinálni, remélem megmutatod valamit mesélsz róla.
Nem tartok el senkit, vallom hogy egy férfi és egy nő együttes erővel építsen fel egy életet, egyenrangú fél ként, ahol a nő nőként a férfi férfiként létezhet.
Fontos a stílus, az elegancia, és a humor, az egészséges önbizalom pedig nem számít egoizmusnak.
Nem izgatnak a drága autók, sokkal inkább az utazás, hogy eljussak oda ahol még nem jártam, és ott szórjam a pénzt mint egy részeg matróz, és jól érezzem magam.
Fontos a család, és a barátok.
Komoly kapcsolatot keresek. Keresem azt, akivel megoszthatom az életem, akit szerethetek és aki viszont szeret.
Az első levelem szándékosan rövid, de ha visszaírsz, és leveleznél, ismerkednél velem, szívesen írok többet is.
Ideál:
Keresem azt, aki a társam lehet mindenben.
Aki a barátom, a társam és a párom lesz mindenben.
Nincsen ideállom, egy kedves, normális lányt keresek, aki meg tud állni a maga lábán is. Tudjuk sok közös programot csinálni, fontosak a közös élmények.
Egy jó kapcsolatban elengedhetetlen az őszinteség, a kölcsönös tisztelet, és a másik elfogadása.
Nem fontos, mit tudtál írni magadról. az érdekel, mit tudnál írni bármiről. Hűséges, magabiztos, önfenntartó, optimista, megbocsátó de mindent nem elnéző, gyerekszerető, humoros, igényes önmagára és környezetere, szereti a jó filmeket éttermeket utazásokat.
szerintem elég unalmas, sablonos, és sok benne a helyesírási hiba is.
22L
Kövezzetek meg, nekem tetszik. Szerintem kedves, bár lehet, csak azért, mert nem vagyok fenn társkeresőn, szóval ez kb a harmadik bemutatkozó szöveg, amit életemben olvastam :D
A helyesírási hibákra viszont tényleg figyelj oda, az nálam is nagy negatívum lenne. Illetve a piszkos anyagiakat nem írnám bele rögtön a legelején- persze, hogy nem szeretnéd eltartani a nőt meg ilyenek, de túl sokszor hangsúlyozod ezt a részt. Legalábbis szerintem. És valóban megpróbálhatnál egy kis humort, lazaságot belevinni, ez így elég karótnyelt. Illetve hagynék nyitva egyes témákat, vagy kérdésköröket, mert így nem igazán lehet rá semmit írni. Max annyit, hogy "ismerkednék", de az meg megintcsak nem visz sokkal előrébb, kivéve persze, ha te egyből feldobsz egy hiperszuperizgalmas témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!