Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a "bemutatkozó szövegről", amit egy 25 éves nő írt?
Az ő dolga. Te meg ignoráld. Komolyan képes vagy azon felhúzni magad, hogy egy vadidegen más kritériumok alapján keres párt?
Őszintén, minek raktad ki ezt a kérdést? A csant akartad másokkal szidni? Vagy túl sok a szabadidőd?
Lefordítom magyarra:
"Tisztelt Uraim,
Sajnálattal értesítem Önöket, hogy buta, pénzéhes liba vagyok, akinek csak a külsőségek fontosak. Amennyiben Ön belső értékeket keresne egy nőben, kérem keresgéljen tovább!
Üdvözlettel:
K. Erzsébet"
Érdekes szöveg, de nem a jó értelemben. Nem hiszem, hogy sokan írtak neki. :D
Neked kérdező, mi a véleményed?
az őszinte embereket mindig többre értékeltem mint az álszent embereket. Ő legalább magát adja, ez az ő szabad választása.
Mi közöd van hozzá? Most valamit ezzel igazolni akarsz? Mi a célod?
#2 kicsit vegyél vissza a lendületből, mert még a végén felszalad a vérnyomásod.
A csaj írt rám, ismerkedni szeretne velem, csak a bemutatkozó szöveg elolvasása után nem tudom hova tenni a sztorit.
Mert amúgy kinézetre bejön, de ez a szösszenet elég felszínes belsőt "sugall"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!