Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a "bemutatkozó szövegről",
amit egy 25 éves nő írt?
Kolegina nem éppen egy Mensa-tag,de legalább őszinte és nem játszmázik.
22/N
2016. febr. 7. 19:52
Megkérdezed tőle, ha màr beszéltek, hogy miért ilyen benutatkozó szöveget írt? :) Légyszi.
2016. febr. 7. 19:56
Szerintem korrekt. Mindenkit megkímél a felesleges körök lefutásától.
2016. febr. 7. 20:32
Célra tartani! Tűz! Oké, jöhet a következő 10 ilyen felszínes ostoba, 8 általánost meg egy szakmunkást nagy nehezen elvégzett p.csa! Ez a véleményem. :)
2016. febr. 7. 20:44
2-es vagyok és a vérnyomásom rendben van, köszönöm. Nekem furcsa, hogy ilyen nagy port kavart benned, az hogy neten összeakadtál egy kreténnel. Ennyire unalmas az életed, hogy erre külön kérdés kell vagy összeakarod rántani a nőgyülölő klubbot, hogy lám lám minden nő k@rva. Szóval vagy egy idióta vagy aki nem tanult meg ignorálni. Vagy egy figyelemvadász, utóbbira utal lekezelő hozzáállásod, ami furcsa egy olyan embertőlaki azzal sincs tisztában, hogy vannak buta lányok/nők, elvégre ez AKKORA esemény volt életedben, hogy rögtön nyilvánossá kell tenni, véleményt kell kérni.
2016. febr. 7. 21:33
Ezeken kegyetlenül végigmenni, majd odébbállni. Nem az a probléma, h nem ír vissza, vagy előre közli az elvárásait, hanem amilyen stílusban ezt teszi. Csak megmutatom, lehetne ezt normálisan is:
Inkább a kisportolt fiúk tetszenek, mivel 166 centi magas vagyok, ezért nekem elvárásom a fiúk felé a 178 centis magasság. Sok levelet kapok, így akire nem jut időm, attól bocsi.
És akkor még ez is elég beképzelt és tuskó volt, de mégis 1-2 fokkal finomabb, mint amit a csaj írt.
2016. febr. 7. 22:33
17/21 A kérdező kommentje:
#16 véleményt kértem, és nem kioktatást.
Én sem tudok többet a csajról, mint ez a pár sor amit leírt magáról, ezért mások véleményét is kikértem, hogy "első ránézésre" mit olvasnak a sorok között.
Ha valami nem tetszik, akkor nyugodtan mazsolázgathatsz a többi kérdés közül, nem hiszem hogy bárki is kényszerít arra, hogy megfejtsd milyen céllal írtam ki ezt a kérdést.
Amúgy meg nyilván olyan stílusban reagálok a válaszodra, amilyet megérdemelsz :)
A többieknek köszi a válaszokat.
Skac, ha ő írt rád, akkor megütöd a szinted, a szövegéből számomra az jön le, hogy dugásra való csaj. Szóval sehol sincs itt probléma.
Hadd füzzem még hozzá, hogy a csajok90% pontosan ugyenezt gondolja 25 évesen, kivéve, ha külsőre nem hozza azt a szintet, amit "kell". viszont csak töredékük vallja be. Igy fordul elő viszonylag gyakran, hogy felszedsz egy csinos lányt, és 3 hónap mulva meg lepattan mellőled egy jobb csávó kedvéért. Ez manapság oylan mindennapos esemény, mint a Barátokközt.
2016. febr. 8. 00:30
Kedves kérdező! Én adnék neki egy esélyt, beszélgetnék vele. Lehet, hogy negatív tapasztalatai voltak, felhúzta magát, és azért írta ezt a szöveget. Én is nő vagyok, középkorú. Amikor internetes társkeresőn voltam, nagyon sok negatív tapasztalatom volt. Fogatlan, 80 éven túli és 150 kg feletti férfiak is megtaláltak, mert úgy gondolták miért ne? Amikor változtattam a bemutatkozó szövegen majdnem hasonló stílusra, kevesebb bunkó talált meg. Igen, minden ember rakja be magát a megfelelő polcra, és ha te például sportos, tanult ember vagy, mit vár egy erősen elhízott ember "Szióka cicus! Mi van veled?" megszólítással? Az idézett lány/nő csak meg akarta kímélni magát az ilyene emberektől.
2016. febr. 8. 06:56
Ennyiből nekem csak az jön le, hogy fontos számára az általa elképzelt tökéletes külső és ettől eltérő külsejű pasikkal nem óhajt felesleges köröket futni,mert úgysem lesz belőle semmi. Nekem mindössze ennyi jött le. Nem több és nem kevesebb.
2016. febr. 8. 07:40
Kapcsolódó kérdések: