Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kikérni a véleményeket, milyen a szövegem?
Sokat gyakorlok lányokon, hiszen a gyakorlás teszi a mestert.
Beszélgetek a lánnyal
- És amúgy neked van férjed?
- Igen van
- Szeretnél majd gyereket is?
- Igen, szeretnék bla bla bla
- És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?
- Itt elmosolyodik, aztán kis szünet, nálam ez a a kettő ugyanaz, és amúgy is rám fog hasonlítani.
2 lány:
Rámosolygok az egyik lányra, leolvasom a szájáról, hogy azt mondja: ez minek mosolyog rám?
- Oda megyek, Van valami probléma? talán nem tetszik a mosoly? (ezt kedvesen, nem bunkón)
- bla bla bla, másik lány a kiszemelt lánynak: látod megvert a karma (hogy odamentem)
- én kiszemetlnek: te hiszel a karmában?
- Igen, és te?
- Én is, ezért leszek milliomos
- De jó akkor én is az leszek.
- Te nem leszel, mert rossz ember vagy, én azért leszek mert jó ember vagyok, nem azért mert hiszek benne. Itt a másik lány meg én is kinevettük.
bla bla bla, elejtet egy kisiskolás 500 Ft-ot a földre, mondja a lány:
- Na tessék ott van a milliód, gyorsan szedd fel. A kisgyerek lehajolt érte.
- Ajjj nem igaz, hogy lekéstem róla, pedig az első 500-ast a legnehezebb megszerezni Cheesy
- Itt is nevetés
Aztán nem tudtam továbbvinni a dolgot, pedig még egy ideig fűztem, mondott valamit a focistákról, én is mondtam hogy az vagyok, aztán erre X et mutatott a kezével, hogy átvagyok húzva, de lehet h csak nem jöttem be neki. Kérdés hogy a szöveg, illetve a reakcióim milyenek voltak?
24 F
Az elsőre tudom azt mondani, hogy az tényleg jópofa, és ugyebár még van is rá esély (Tekintve, hogy a házasságok nem élethosszig tartanak, ezen én röhögtem volna). Az utolsó viszont inkább beszólogatás/bunkóság azt a vonalat szerintem felejtsd el. Az óvszeres az jó, azon így is röhögtem :D
L
"És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?"
Ilyen burkolt leqrvázást is rég láttam. És mosolyog rajta? Akkor van nála esélyed, ugyanis agyhalott.
Szerintem is nagyon gáz, max egy erőltetett mosolyt kapnál és ott helyben elkönyvelnék debilnek. A másodikról nekem is az értelmi fogyatékos szint jött le.
Nem fogsz fejlődni, hiába gyakorolsz egyedül. Ez nem reál tárgy, add önmagad kis darabokban, a hozzád illő lánynál be fog jönni.
A másodiknál én lazán megmondtam volna, hogy nem. Szerintem rendkívül tolakó és ostoba lépés volt, miért is kellene mindenkinek szívesen fogadni egy gesztust?
Így nem jön át, úgy mint élőben ez igaz, hangsúly is fontos. Nem volt sok nőm, mert én ezekből az első abszolút csak gyakorlás volt, a másik pedig jó csaj volt de fiatal hozzám (iskolás). Az óvszeressel pedig randizok. De mindig ha olyan szitu van akkor gyakorlok kicsit, hogy jól menjen. Nekem fiatalkoromban kimaradt a csajozás.
Az egy hónapban senki, lehetett volna 4-5, de nem vagyok olyan, hogy azért beledugjam valakibe mert nincs jobb.
Volt olyan időszakom, de gáz az ha csúnya a lány, csak gyakorlásnak jó. Ezért biztos fogok valami durva beszólást kapni :D :D :D
Ősszel volt utoljára szex, utána mondta a csaj, hogy a barátnőm akar lenni, mondtam is neki, hogy mi nem egy ajtón kopogtatunk. De hát szarul éreztem magam utána. Normális nők nem k*rvák, a k*rvák meg nem normális nők. És ugye van aki normális, de csúnya vagy kicsit átlag alatti egy patront megér, de többet nem.
Jokert csak az éretlen, buta emberek tartják példaképnek. Ne érts félre, laza, és menő főgonosz, de most a Suicide Squad óta mindenki Joker vagy Harley Quinn akar lenni, mert egyszerűen nem értik a karakterek lényegét, csak annyi jut el hozzájuk, hogy milyen jópofák meg lazák :D Akkor már ott van Vasember, Rorschach, Rocket, csak hogy hirtelen pár olyan képregény-szereplőt mondjak, akik lazák, humorosak, de nem szociopata érzelemmentes gyilkosok. Jó, hogy nem Deadpool a példaképed...
A diploma meg.... van pár diplomás ismerősöm, aki buta, mint a föld, mindenki gyűlöli őket, aki csak ismeri. A diploma önmagában annyit jelent, hogy jól tudsz magolni. Gratulálok hozzá.
Nem lennél szimpatikus nekem, se a kommented után, se a kérdésben szereplő borzalmak alapján. Gyerekes vagy, erőltetett, és helyenként sértő/lenéző is.
Én voltam már önmagam 3-4 éve.
Odamegyek egy lányhoz: Szia van kedved meginni velem valamit?
Elhajt a
Amióta stílust váltottam soha egy esetben sem küldtek el, sosem tárulkozok ki, nem tudnának olyan helyzetbe hozni mostmár hogy égő legyen, volt olyan h le melegezett egy lány, abból is kivágtam mondtam, mondtam hogy király hogy meleg vagyok, mert így akkor nyugodtan találkozgathatunk.
Vonj le 10 évet a korodból és úgy stimmelni fog minden.
Ez egyrészt nem egy összefüggő beszélgetés, másrészről ez mi az Isten? Marhulás? Egy szót nem értek ebből a logikátlan marhaságból, ez a felesleges beszélgetés még elmenne a tizenévesek körében.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!