Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném kikérni a vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kikérni a véleményeket, milyen a szövegem?

Figyelt kérdés

Sokat gyakorlok lányokon, hiszen a gyakorlás teszi a mestert.

Beszélgetek a lánnyal

- És amúgy neked van férjed?

- Igen van

- Szeretnél majd gyereket is?

- Igen, szeretnék bla bla bla

- És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?

- Itt elmosolyodik, aztán kis szünet, nálam ez a a kettő ugyanaz, és amúgy is rám fog hasonlítani.

2 lány:

Rámosolygok az egyik lányra, leolvasom a szájáról, hogy azt mondja: ez minek mosolyog rám?

- Oda megyek, Van valami probléma? talán nem tetszik a mosoly? (ezt kedvesen, nem bunkón)

- bla bla bla, másik lány a kiszemelt lánynak: látod megvert a karma (hogy odamentem)

- én kiszemetlnek: te hiszel a karmában?

- Igen, és te?

- Én is, ezért leszek milliomos

- De jó akkor én is az leszek.

- Te nem leszel, mert rossz ember vagy, én azért leszek mert jó ember vagyok, nem azért mert hiszek benne. Itt a másik lány meg én is kinevettük.

bla bla bla, elejtet egy kisiskolás 500 Ft-ot a földre, mondja a lány:

- Na tessék ott van a milliód, gyorsan szedd fel. A kisgyerek lehajolt érte.

- Ajjj nem igaz, hogy lekéstem róla, pedig az első 500-ast a legnehezebb megszerezni Cheesy

- Itt is nevetés

Aztán nem tudtam továbbvinni a dolgot, pedig még egy ideig fűztem, mondott valamit a focistákról, én is mondtam hogy az vagyok, aztán erre X et mutatott a kezével, hogy átvagyok húzva, de lehet h csak nem jöttem be neki. Kérdés hogy a szöveg, illetve a reakcióim milyenek voltak?

24 F

2017. febr. 7. 15:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van diplomád, amit én speciel telibe szarok, de humorérzéked k_rvára nincs.
2017. febr. 7. 16:10
 22/48 anonim ***** válasza:
11%

Az elsőre tudom azt mondani, hogy az tényleg jópofa, és ugyebár még van is rá esély (Tekintve, hogy a házasságok nem élethosszig tartanak, ezen én röhögtem volna). Az utolsó viszont inkább beszólogatás/bunkóság azt a vonalat szerintem felejtsd el. Az óvszeres az jó, azon így is röhögtem :D

L

2017. febr. 7. 16:13
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

"És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?"

Ilyen burkolt leqrvázást is rég láttam. És mosolyog rajta? Akkor van nála esélyed, ugyanis agyhalott.

2017. febr. 7. 16:15
 24/48 anonim ***** válasza:
89%
Az unokaöcsém autista,ő is diplomázik...De amit ide írtál az alapján most lettem igzán büszke arra a fiúra-mert fényévekkel értelmesebb nálad!
2017. febr. 7. 16:16
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon gáz, max egy erőltetett mosolyt kapnál és ott helyben elkönyvelnék debilnek. A másodikról nekem is az értelmi fogyatékos szint jött le.

Nem fogsz fejlődni, hiába gyakorolsz egyedül. Ez nem reál tárgy, add önmagad kis darabokban, a hozzád illő lánynál be fog jönni.

A másodiknál én lazán megmondtam volna, hogy nem. Szerintem rendkívül tolakó és ostoba lépés volt, miért is kellene mindenkinek szívesen fogadni egy gesztust?

2017. febr. 7. 16:17
 26/48 A kérdező kommentje:

Így nem jön át, úgy mint élőben ez igaz, hangsúly is fontos. Nem volt sok nőm, mert én ezekből az első abszolút csak gyakorlás volt, a másik pedig jó csaj volt de fiatal hozzám (iskolás). Az óvszeressel pedig randizok. De mindig ha olyan szitu van akkor gyakorlok kicsit, hogy jól menjen. Nekem fiatalkoromban kimaradt a csajozás.

Az egy hónapban senki, lehetett volna 4-5, de nem vagyok olyan, hogy azért beledugjam valakibe mert nincs jobb.

Volt olyan időszakom, de gáz az ha csúnya a lány, csak gyakorlásnak jó. Ezért biztos fogok valami durva beszólást kapni :D :D :D

Ősszel volt utoljára szex, utána mondta a csaj, hogy a barátnőm akar lenni, mondtam is neki, hogy mi nem egy ajtón kopogtatunk. De hát szarul éreztem magam utána. Normális nők nem k*rvák, a k*rvák meg nem normális nők. És ugye van aki normális, de csúnya vagy kicsit átlag alatti egy patront megér, de többet nem.

2017. febr. 7. 16:23
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Jokert csak az éretlen, buta emberek tartják példaképnek. Ne érts félre, laza, és menő főgonosz, de most a Suicide Squad óta mindenki Joker vagy Harley Quinn akar lenni, mert egyszerűen nem értik a karakterek lényegét, csak annyi jut el hozzájuk, hogy milyen jópofák meg lazák :D Akkor már ott van Vasember, Rorschach, Rocket, csak hogy hirtelen pár olyan képregény-szereplőt mondjak, akik lazák, humorosak, de nem szociopata érzelemmentes gyilkosok. Jó, hogy nem Deadpool a példaképed...

A diploma meg.... van pár diplomás ismerősöm, aki buta, mint a föld, mindenki gyűlöli őket, aki csak ismeri. A diploma önmagában annyit jelent, hogy jól tudsz magolni. Gratulálok hozzá.

Nem lennél szimpatikus nekem, se a kommented után, se a kérdésben szereplő borzalmak alapján. Gyerekes vagy, erőltetett, és helyenként sértő/lenéző is.

2017. febr. 7. 16:24
 28/48 A kérdező kommentje:

Én voltam már önmagam 3-4 éve.

Odamegyek egy lányhoz: Szia van kedved meginni velem valamit?

Elhajt a

Amióta stílust váltottam soha egy esetben sem küldtek el, sosem tárulkozok ki, nem tudnának olyan helyzetbe hozni mostmár hogy égő legyen, volt olyan h le melegezett egy lány, abból is kivágtam mondtam, mondtam hogy király hogy meleg vagyok, mert így akkor nyugodtan találkozgathatunk.

2017. febr. 7. 16:30
 29/48 A kérdező kommentje:
Vasember is a kedvencem, meg Tony Montana a sebhelyesarcúból.
2017. febr. 7. 16:31
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Vonj le 10 évet a korodból és úgy stimmelni fog minden.

Ez egyrészt nem egy összefüggő beszélgetés, másrészről ez mi az Isten? Marhulás? Egy szót nem értek ebből a logikátlan marhaságból, ez a felesleges beszélgetés még elmenne a tizenévesek körében.

25F

2017. febr. 7. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!