Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném kikérni a vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kikérni a véleményeket, milyen a szövegem?

Figyelt kérdés

Sokat gyakorlok lányokon, hiszen a gyakorlás teszi a mestert.

Beszélgetek a lánnyal

- És amúgy neked van férjed?

- Igen van

- Szeretnél majd gyereket is?

- Igen, szeretnék bla bla bla

- És a gyerek kire fog hasonlítani a férjedre vagy az apjára?

- Itt elmosolyodik, aztán kis szünet, nálam ez a a kettő ugyanaz, és amúgy is rám fog hasonlítani.

2 lány:

Rámosolygok az egyik lányra, leolvasom a szájáról, hogy azt mondja: ez minek mosolyog rám?

- Oda megyek, Van valami probléma? talán nem tetszik a mosoly? (ezt kedvesen, nem bunkón)

- bla bla bla, másik lány a kiszemelt lánynak: látod megvert a karma (hogy odamentem)

- én kiszemetlnek: te hiszel a karmában?

- Igen, és te?

- Én is, ezért leszek milliomos

- De jó akkor én is az leszek.

- Te nem leszel, mert rossz ember vagy, én azért leszek mert jó ember vagyok, nem azért mert hiszek benne. Itt a másik lány meg én is kinevettük.

bla bla bla, elejtet egy kisiskolás 500 Ft-ot a földre, mondja a lány:

- Na tessék ott van a milliód, gyorsan szedd fel. A kisgyerek lehajolt érte.

- Ajjj nem igaz, hogy lekéstem róla, pedig az első 500-ast a legnehezebb megszerezni Cheesy

- Itt is nevetés

Aztán nem tudtam továbbvinni a dolgot, pedig még egy ideig fűztem, mondott valamit a focistákról, én is mondtam hogy az vagyok, aztán erre X et mutatott a kezével, hogy átvagyok húzva, de lehet h csak nem jöttem be neki. Kérdés hogy a szöveg, illetve a reakcióim milyenek voltak?

24 F

2017. febr. 7. 15:28
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus hülyegyerek, aki azt hiszi magáról hogy olyan marha vicces, de valójában k_rva gáz, már bocs...
2017. febr. 7. 15:41
 12/48 A kérdező kommentje:

Végül is diplomám van, a válaszadók közül nem tudom mennyinek van, na mindegy akkor értelmi fogyatékos vagyok, de rossz nekem :(

Egy komoly ember nem vonzó azt meghagyom a munkába a komolyságot. Nézzétek meg Batman a Sötét Lovagban Joker karakterét, imádom, hogy nagyon laza. Én is olyasmi vagyok.

Másik példa:

-lány: én utálom ha egy fiúra fel kell húzni a gumit.

- rám nem kell, én szoktam itthon gyakorolni.

Ezen nagyon nevetett

Most gondolom itt ti erre azt mondtátok volna, hogy

- nem, magam is megtudom csinálni

- igen, sajnos nem vagyok tapasztalt benne

2017. febr. 7. 15:56
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam, nagyon erőltetett! Elmondom, hogy ez NEM jön be a csajoknak! értem én hogy kezdeményezni akarsz beszélgetést, de ne így! Könyörgöm!
2017. febr. 7. 15:56
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Most frankon azt hittem valami ponyvaregenyt irsz tiniknek de a vegen rajottem ahoy irtad hogy "nem emlekeztel" hogy ez a valosag. Hat apafej. Gyakorolgass. Tokmind1 nekem :D
2017. febr. 7. 15:58
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Diplomam nekem is van. Es mert van pontosan tudom hogy az ertelmi intelligencia nem ettol fugg. Meg ugye kerdes mifele diploma. Lehet hogy tortenelembol marha nagy ász vagy, de a csajozás terén még kehetsz "értelmi figyatékos".

Vagy neked csajozasbol van diplomad? :DD

2017. febr. 7. 16:00
 16/48 anonim ***** válasza:
81%
A humor jo dolog, de te sajnos cseppet se vagy vicces. Illetve, ha haverok vagyunk elmennek ezek a gyenge poenok is, de ha egy viszonylag idegen srac random elkezdene ilyeneket tolni nekem, szerintem rohogve otthagynam, de nem azert, mert olyan humorosnak tartom... :D
2017. febr. 7. 16:00
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Ebbôl is latszik hogy vannak ostoba diplomàsok is.

Nagyon gagyi a szûveged.

Én pofonröhögtelek voln.

Nevetséges.

Gyakorolgass,de minek. Egy nagyon ostoba nönél biztos bejönne.

N25

2017. febr. 7. 16:01
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Én tudod erre mit mondtam volna?

Semmit. Hátrafordultam volna és otthagytalak volna.

A diploma meg már réges-rég nem garancia semmire, ezzel csak az ostoba prosztók szoktak dobálózni.

2017. febr. 7. 16:05
 19/48 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy csak leírva ilyen gáz. Élőben nagyon sokat számít a fellépés és a hangsúly, gesztikuláció, ilyesmi is, szóval azért én nem bántanálak.

De amúgy jah, leírva tényleg nagyon gagyi. Mondjuk az óvszeres az tetszett, de ahhoz, hogy az ilyen témákig eljuss, ahhoz már kellett valamit villantani, szóval az már eleve "nyert ügy" volt- gondolom én.

Egyébként aranyszabály- hacsak nem vagy valami nagyon tahó agyhalott, akkor bármit mondhatsz, ha bejössz a csajnak, nevetni fog a vicceiden, akármilyen bénák, ha meg nem, akkor lehetsz te Louis C.K. maga, akkor sem lesz esélyed.

2017. febr. 7. 16:08
 20/48 anonim ***** válasza:
88%

12:

A világ összes diplomás embere okos, intelligens, az élet minden területén értelmes, érdeklődő, normális?

Az hogy diplomád van azt jelenti hogy tanultál eleget és van az életnek olyan területe ami eléggé érdekelt/elég jó voltál benne/eleget tanultál rá, hogy diplomát kapj róla. Nekem is van diplomám, de az hogy jön ide. A szép nőket nem diploma alapján osztogatják.

A sikereid számítanak, nem az hogy milyen laza vagy. Mondogathatod amiket akarsz, de ez a kérdés: Az utóbbi 1 hónapban hány nővel voltál? Az utóbbi 1 évben hány nővel voltál? Mik a céljaid a nők terén? Sikerül őket elérned?

---

Ezekre a kérdésekre adott válaszok a lényegek, amiket tudnunk érdemes rólad

2017. febr. 7. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!