Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövőnk van egy nigériai férfival? Szeretnék reális tapasztalatokat hallani: mind pozitív és negatív őszinte véleményeket.
Szeretném kikérni azok véleményét akiknek már volt tapasztalatuk, afrikából jött partnerrel.
Szeretem a páromat, de sajnos nem tudok még a titokzatos kultúra miatt bízni benne. Sok kétely van bennem, már papírja is van, de szeretne majd elvenni, de néha a közösség javára hanyagol.
Én nagyon kötődök hozzá, rólam mindent tudni akar, de ő maga titokzatos...és aállandóan gyereket akar és már van neki, külömböző nőktől...ezt nem tudom megemészteni..
Én tiszta lappal indultam , de neki ott vannak ezek a "családtagok" lehet még létezik a többnejűség?
Titkolóznak? Miért akarsz olyan közösséghez tartozni, akik nem bíznak benned? Akiknek titkos céljai vannak veled? Attól, hogy valaki külföldi, még nem kell elviselni neki olyasmit, amit egy magyartól nem tennél.
Kérdésedre válaszolva a házasság az állampolgárság miatt lehet fontos. A vízum amennyire én tudom, max egy évre vagy még rövidebb időre adható. Könnyen kiutasíthatják, vagy egyszerűen nem hosszabbítják meg, mert nincs munkahelye, vagy valami miatt úgy gondolják, nincs rá szükség az országban. Ha hozzámész, tartózkodási engedélyt kaphat amiatt, mert magyar állampolgár a felesége, 5 éven belül pedig állampolgárságot, ha gyerek is születik. Szóval ha úgy érzed, titkolóznak és kihasználnak, akkor erről lehet szó.
a környezetmeben van egy ijen páros. a ffi olyan mesebelei:hol van hol nincs.Álltalában szónélkül tünikel/fel.néha 1-2 napra néha 1-2 hónapra.és körözik angliában...
és szerintem nagyon lekezelően bánik a nővel,aki persze ezt nem veszi észre.szerencsére nem muzulmán,és nem is törzsi vallású,hanem kerszetény bármit is jelentsen ez afrikában.
szerintem ne akarj tőlle sokat és akkor nem fogsz nagyot csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!