Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálad hogy zajlott a "szürke időszak"? Amikor a rózsaszín köd után csak a negatív dolgait láttad a párodnak?
Mennyi idő után realizálódott a kép?
Elmúlt egyáltalán..?
Mi 4 éve vagyunk együtt. A második év után kezdtem fennakadni a hibáin (ami addig persze csak édes kis mellékes dolgoknak számítottak), ezeket felerősítette az is hogy összeköltöztünk.
Ez tényleg olyan volt ahogy leírtad, igazán szürke időszak..de egy évvel később kb. ez megint átértékelődött. Attól még hogy szürke volt, ott volt mellettem és ez sokat számított mert éreztem hogy társam van.
Láttam őt hősnek, dögösnek, tökéletesnek az elején, ezután láttam hogy esendő, szerencsétlenkedő, bizonytalan. Most azt látom hogy mind ez amit leírtam még mindig ő. Ő a mindenem :)
Nem vagyok rózsaszín ködös típus. Az első pillanattól kezdve láttam a hibákat, nyilván azok egyre szaporodtak, ahogy jobban és jobban megismertem a férjemet. De a hibák mellett, pontosan tisztában vagyok az erényeivel is! Mindig! Olyan nincs, hogy csak a negatívat lássam benne...
11 éve együtt
Akkor kis túlzással...
A hétköznapok során úgy érzed, hogy nagyon ki vagy élezve rájuk és tudattalanul is "figyelsz rájuk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!