Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik időszak volt párkapcsolatod/ házasságod legrosszabb időszaka?
Amikor még nem voltunk együtt:D
Na viccet félretéve, talán a legrosszab az a periódus volt, mikor úgy alakult, hogy mindkettőnknek nagyon elegünk volt a munkahelyünkből, stresszesek voltunk miatta, főleg én. Aztán őt áthelyezték, engem meg kirúgak, na akkor mégrosszabb volt. Szerencsére hamar találtam munkát, ami sokkal jobb, mint a régi, ő is szereti a mostanit helyét, szóval minden rendbejött.
"meg gondolom a gyerekszületés utáni hónapok ami még várható" Ezt ha ennyire biztosra veszed,hogy még meg sem történt,de már ezt írod,akkor bocsi,hogy ideoffolok,de ez ilyen általános?
De azért nem csak offolni akarok,viszont a kérdésre nem találom a választ...pedig gondolkodtam rajta.Passz,volt sok.
Talán az, amikor a férjem az unokatestvérét vitte Bécsbe. A rokona viccből félrerántotta a kormányt és balesetet szenvedtek. A férjem karja két helyen is eltört, eszméletét vesztette, az unokatestvére meg lábtörést szenvedett. Persze én idegroncs lettem. Busszal rohantam a kórházba. Amikor magához tért beszéltem vele, aztán jöttek anyósomék, meg apósnak a testvére. Após testvére teljesen megkattant, majdnem neki esett a páromnak. Aztán meg az egész rokonság máshogy tudja a történetet, szóval a férjem a gonosz. Anyósomék vették nekünk nászajándékba a kocsit júliusban( május végén házasodtunk össze). Teljesen kiakadtak az unokatestvérre, hogy egy Porschet összevert. Aztán a vita odáig fajult, hogy a férjem a hibás. Anyósomék ellenük, meg a rokonság. Aztán mi is vitáztunk itthon. Szerencsére novemberbe tisztázódtak a dolgok nagyrészt, már csak após testvére hisztizik. De ő meg idővel lenyugszik.
Lehet picit zavaros lett. Szóval mindenki vigyázzon, ha Bécsbe megy:)
Nekünk még nincs gyerekünk, de szerintem az lesz a legboldogabb időszak, ha egészséges babánk születik.
Visít, kelni kell hozzá, pelenkázás stb, de akkor is a mi kis édes babánkról lesz szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!