Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy józanodjak ki "rózsaszín ködes szikraból" ami elkapott valakivel mikor házas vagyok? Hogy térítsem magam a józan észhez?
Amennyiben számodra fontos és értékes a házastársad, tehát tiszteled, becsülöd és szereted őt, úgy ha másként nem megy, akkor önuralommal.
Nagyon nehéz ebben tanácsot adni, de én biztosan nem veszíteném szem elől azt, hogy a vélhetően boldog és nagyjából kiegyensúlyozott kapcsolatomat csalárd dolog lenne elárulni egy másik férfi kedvéért- amíg azt le nem zártuk, le nem rendeztük (az már más).
Egy házasságban számomra az is természetes, hogy ebben az esetben igyekenék a meglévő jó házasságomra, férjemre nagyobb figyelmet fordítani, újra felidézni, hogy miért töltöttem le vele a mögöttünk lévő X évet.
Még az sem áll távol tőlem, hogy beavassam abba, hogy elbizonytalanodtam az érzéseimet illetően és segítsen nekem visszatalálni hozzá (ennél mélyebben természetesen nem kell).
Esetleg egy a férjeddel kettesben töltött vacsora, hétvége, színház, kirándulás szervezése (gyerekek nélkül)- közös élmények, olyan randevú-szerű program.
Nekem ez segítene- de mindenki más-más, erre recept nincsen.
Engem taszítana az, hogy képes legyek megcsalni azt, akivel élek. Akkor már előbb válás és utána az új kapcsolat- de ezeket sem csak egy pillanat alatt, a fellángolás időszakában.
IDŐ!
Ne tedd tönkre a jól működő házasságod egy kaland miatt.
Már ez is bűn, hogy a szívedben mást megkívántál a férjeden kívül.Ez már felér egy megcsalással.
Hogy fog ezután a férjed megbízni benned?
Minden nőben ott lappang a ri banc ság.
Benned is.
Csak a szerencsétlen férjedet sajnálom...
Ha csak fizikailag vonzódsz hozzá akkor csak beszélj a pároddal. Kapcsolatok többsége ezért megy tönkre mert nem képesek beszélni vágyaikról/fantáziájukról. Szex csak játék/szórakozás. A lényeg hogy ha fantáziád van másik férfival/nővel hát akkor csináljátok együtt. Oda-vissza. Ha egy focicsapattal akkor egy focicsapattal. A lényeg hogy együtt fedezzétek fel ezeket. :) Ha meg szerelmes vagy belé és oda húz a szíved akkor meg fölös várni. Az élet túl rövid.
Üdv
Nekem a férjem jelenti a mindnt. Jo vele csodálatos, szeretem és szerelmes is vagyok belé.
Nem tudom miért jött ez a bizonyos szikra de most mar azt jobb arra jutottam hogy kerülöm az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!