Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a gyűrű, milyen lenne rózsaszín vagy lila kővel? Természetesen csak a női gyűrű.
2013. okt. 9. 12:17
2/11 anonim válasza:
Mivel így is két színből tevődik össze, szerintem egy harmadikat belevíve túl giccses, csicsás lenne a végeredmény...
3/11 anonim válasza:
Szerintem is giccses lenne, nem beszélve arról, hogy lehet, hogy most nagyon cuki lenne pink kövecskékkel, de leszel temég komoly 50 éves, akkor már nem biztos, hogy cuki lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is így tetszik, de párom ragaszkodik hozzá, hogy lila vagy rózsaszín kő legyen benne.
Pedig szerintem nem fog jól mutatni. De majd kiderül ha kész lesz.
2013. okt. 9. 13:48
5/11 Frigg válasza:
Én sem javaslom, az arany miatt főleg. Ha csak ezüst/vagy fehérarany lenne, talán mehetne a lila, de a rózsaszín semmiképp. Így, ebben a formában, meg kellene hagyni az eredetit :)
23/N
6/11 anonim válasza:
hát nekem nem nagyon tetszene színes kővel....
7/11 anonim válasza:
Szerintem maga a gyűrű eleve bumszli, ráadásul a kétszínű sem tetszik, hát még bele egy giccses rózsaszín kő...borzasztó lenne.
8/11 anonim válasza:
Ezt kár lenne elrontani egy lila kővel. A párod a nőnemű, vagy te?
9/11 anonim válasza:
Szerintem is sok a 3 szín már, ha a lila vagy rózsaszín kőhöz ragaszkodik, akkor szerencsésebb lenne, ha csak egy színű arany lenne, fehérhez jobban megy. Én fényes-matt váltást csinálnék a sárga-fehér helyett és akkor a jelleg is megmaradna. De ha már készítik, akkor mindegy :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
De mivel csináltatva lesz a gyűrű , megkérdezte, hogy milyen gyűrűk tetszenek és erre esett a választásunk.
Kitalálta, hogy akkor ez a gyűrű lesz csak rózsaszín vagy lila követ tetett bele. Hiába mondtam, hogy ez így szép ahogy van.
Így kíváncsi vagyok milyen lett az eredmény vagy, hogy tényleg ragaszkodott-e ehhez az elképzeléséhez.
2013. okt. 10. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!