Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek megfelelő gyűrű lenne?
Én azt hallottam, hogy ezek úgymond elszíneződnek, a minőség 18k-tól kezdődik, csak azok igen drágák :(
A barátnőm nagyon fiatalka még, és ez a gyűrű pontosan az ő stílusa lenne, bár tudom nem ilyen szívecskéset szoktak adni eljegyzéskor :)
Régi(nagyon régi) magyar hagyomány szerint szíves gyűrűt adtak.
Nekem tetszik.
Szerintem nem fog elszíneződni, viszont nikkelérzékenysége ne legyen, mert ebben már annyi van, hogy kipattog tőle (én a 14 karátot sem tudom hordani)
Szép gyűrű,én örülnék,ha a páromtól ilyet kapnék.
Neked tetszik neki is fog :D
Ja és nem baj ,ha csak 9 karátos!Nem kopik olyan hamar és arany és olcsó is...
Én úgy gondolom, hogy az olcsóbb az drágább. Mivel ha elszíneződik, vehetsz egy másikat, és dupla annyi pénzt adtál ki rá. Ha vársz még és gyűjtesz hozzá, akkor olyat veszel amit szívből szeretnél neki, és nem tűzgyújtással veszel neki egyet, mert ennyi volt.
Egy eljegyzés nem lóverseny, biztosan lehet várni még amíg
nem egy biggyesztő jelet rajzolsz a kérdésed után.
Egy eljegyzési gyűrű egy életre szól amig együtt éltek. Ha te már eleve úgy veszed, hogy ennyi pénzem volt, egy egész életen át, ha ránézel ez jut eszedbe róla, és nem az örömöd, hogy igen, ezt meg tudtam neki vásárolni.
Nekem nagyon nem tetszik bár eljegyzésre elmegy.
Én inkább a fehér aranyat preferálom.
semmi giccses nincs benne. egyszerü, finom nöies.
ezt ugy mondom hogy nem vagyok nöies csaj, nem is hordanék ilyet,az aranyat sem szeretem, inkább ezüst,DE nagyon tetszik!nem ugy kell vélemyént alkotni hogy valaki a fehéraranyat szereti és azért nem tetszik. meg lehet látni a szépséget érzékiséget olyan dolgokban is amik nem a mi stilusaink. ez nekem pont ilyen.de müvész vagyok lehet azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!