Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez szerintetek megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek megfelelő gyűrű lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Én azt hallottam, hogy ezek úgymond elszíneződnek, a minőség 18k-tól kezdődik, csak azok igen drágák :(

A barátnőm nagyon fiatalka még, és ez a gyűrű pontosan az ő stílusa lenne, bár tudom nem ilyen szívecskéset szoktak adni eljegyzéskor :)

2013. szept. 29. 11:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

Én anno megmondtam a páromnak, hogy ha megkéri a kezem ne vegyen drága gyűrűt, mert az a pénz kellhet még másra is. Szóval ha mi ránézünk, akkor nem az jut róla eszünkbe, hogy "ennyi pénzünk volt", hanem ránézünk arra a plusz egy dologra ami hasznos is volt az életünkben és rá költhettük, nem pedig egy fémdarabra.

Majd talán a karikagyűrűre többet költünk, de akkor se úgy fogjuk venni, hogy valami másnak a kárára menjen.

Igen, ha valakinek ennyi pénze van, akkor ennyiért fog gyűrűt venni, hisz elvileg a szándék a fontos, nem az értéke.

Kérdező: sok sikert a lánykéréshez!

2013. szept. 29. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Úúú gyönyörű ez a gyűrű, nekem fehéraranyban tetszene a legjobban, mert a sárga aranyat annyira nem szeretem :)
2013. szept. 29. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Nekem se tetszik,de csak azért,mert nekem inkább ezüst,vagy fehérarany.Na meg a szívecske se tetszik benne..Inkább valami köves,egyszerűbb..

Viszont nem értem a kérdést,ha szerinted ez a barátnőd stílusa lenne..

2013. szept. 29. 14:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, és a barátnőd nagyon fog neki örülni. Vedd csak meg bátran! Nem a karát számít, csak az, hogy a kedvében akarsz járni, megfigyelted és ismered az ízlésvilágát és nagy-nagy szeretettel adod annak jeléül, hogy vele szeretnéd leélni az életedet. Kedves és szeretnivaló emberkének tűnsz; sok boldogságot a közös élethez! :)
2013. szept. 29. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, szívesen hordanám, de nem gondolnám eljegyzésre valónak.

Nem kell annak gyémánt veretesnek lennie meg mittudom én, de ennél azért egy lehelettel határozottabb darabnak.

2013. szept. 29. 15:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon giccses, ráadásul szörnyű is ez a pisisárga arany...
2013. szept. 29. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"meg lehet látni a szépséget érzékiséget olyan dolgokban is amik nem a mi stilusaink."

Persze, de ebben sem szépség, sem érzékiség nincs, tehát hiába is keressük.

Olcsó, ócska aranyból készül, ami a színén is látszik, és valóban: később megkopik, törik. Kinézetre pedig ahogy valaki mondta - mintha most lőtte volna a búcsúban.

A cirkóniával (műanyagkővel) telezsúfolt szívecskét pedig mindennek nevezhetjük, csak ízlésesnek, kifinomultnak nem.

2013. szept. 29. 15:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen megnézném élőben, hogy mennyire masszív és szép darab, mert itt a képeken nem tűnik egy aprólékos munkának. Olyan mintha fröccsöntött műanyag lenne

Egyébként nem kifejezetten a stílusom, de nekem fehéraranyban tetszene és szívesen hordanám.

2013. szept. 29. 17:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyenem van,bár nem eljegyzésre,hanem már házassági évfordulóra kaptam.

9 karátos ugyanígy,5 éve van meg,napi 24 órát van rajtam,mosogatok benne,dolgozok,stb.Nem kopott,nem tört szét,csupán karcos,de az évek alatt a 14 karátos is az lett,elkerülhetetlen.

Én szeretem nagyon.

2013. szept. 30. 09:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagggyon bejönne :)

Sokkal jobb, mint a sima gyűrű :)

24/N

2013. okt. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!