Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek megfelelő gyűrű lenne?
Én azt hallottam, hogy ezek úgymond elszíneződnek, a minőség 18k-tól kezdődik, csak azok igen drágák :(
A barátnőm nagyon fiatalka még, és ez a gyűrű pontosan az ő stílusa lenne, bár tudom nem ilyen szívecskéset szoktak adni eljegyzéskor :)
Én anno megmondtam a páromnak, hogy ha megkéri a kezem ne vegyen drága gyűrűt, mert az a pénz kellhet még másra is. Szóval ha mi ránézünk, akkor nem az jut róla eszünkbe, hogy "ennyi pénzünk volt", hanem ránézünk arra a plusz egy dologra ami hasznos is volt az életünkben és rá költhettük, nem pedig egy fémdarabra.
Majd talán a karikagyűrűre többet költünk, de akkor se úgy fogjuk venni, hogy valami másnak a kárára menjen.
Igen, ha valakinek ennyi pénze van, akkor ennyiért fog gyűrűt venni, hisz elvileg a szándék a fontos, nem az értéke.
Kérdező: sok sikert a lánykéréshez!
Nekem se tetszik,de csak azért,mert nekem inkább ezüst,vagy fehérarany.Na meg a szívecske se tetszik benne..Inkább valami köves,egyszerűbb..
Viszont nem értem a kérdést,ha szerinted ez a barátnőd stílusa lenne..
Nekem tetszik, szívesen hordanám, de nem gondolnám eljegyzésre valónak.
Nem kell annak gyémánt veretesnek lennie meg mittudom én, de ennél azért egy lehelettel határozottabb darabnak.
"meg lehet látni a szépséget érzékiséget olyan dolgokban is amik nem a mi stilusaink."
Persze, de ebben sem szépség, sem érzékiség nincs, tehát hiába is keressük.
Olcsó, ócska aranyból készül, ami a színén is látszik, és valóban: később megkopik, törik. Kinézetre pedig ahogy valaki mondta - mintha most lőtte volna a búcsúban.
A cirkóniával (műanyagkővel) telezsúfolt szívecskét pedig mindennek nevezhetjük, csak ízlésesnek, kifinomultnak nem.
Mindenképpen megnézném élőben, hogy mennyire masszív és szép darab, mert itt a képeken nem tűnik egy aprólékos munkának. Olyan mintha fröccsöntött műanyag lenne
Egyébként nem kifejezetten a stílusom, de nekem fehéraranyban tetszene és szívesen hordanám.
Nekem ugyanilyenem van,bár nem eljegyzésre,hanem már házassági évfordulóra kaptam.
9 karátos ugyanígy,5 éve van meg,napi 24 órát van rajtam,mosogatok benne,dolgozok,stb.Nem kopott,nem tört szét,csupán karcos,de az évek alatt a 14 karátos is az lett,elkerülhetetlen.
Én szeretem nagyon.
Nekem nagggyon bejönne :)
Sokkal jobb, mint a sima gyűrű :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!