Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen, ha a egy lány megtudja azt, hogy mennyibe került a lánykérő gyűrűje?
Szerintem ha értékesebb a gyűrű, akkor jó ha tud róla. Egyrészt a családi vagyont képezi, másrészt úgy ügyel rá.
Ha én minden félretett pénzemet egy gyémántgyűrűbe fektetném, akkor megosztanám a párommal az árát, az esetleges biztosítást és tanúsítványt.
A fiú ezt az összeget rászánta.
Nagyon nagy sértés visszaadni ajándékot, főleg egy gyűrűt, amivel megkérték a kezét.
Jelezheti, hogy szerinte túl drága volt, de ha visszaadja emiatt, akár gondolhatja, a férfi, hogy nem akar hozzámenni.
Másrészt a vőlegény összegyűjtötte a pénzt, készült rá, kiválasztott egy olyan ékszert, ami tetszik neki, ami neked is szerinte tetszeni fog...gondold végig!
Én is tudom mennyibe került a gyűrűm
Mégis mennyire drága, hogy túlzásnak tartod?
Hát akkor most már van!
Ha szereted a fiút és vele akarsz élni, akkor viseld büszkén. Ha nem vele, akkor pedig mondd meg neki és ne keress kifogásokat.
Szerintem itt te szereted azt a fiút, csak megijjedtél. Nekem is a gyűrűim (eljegyzési és karika) a legdrágább ékszereim, bár az eljegyzésinek nem tudom az árát és nagyon büszkén viselem őket. Akkor is így lenne ha műanyagból lenne:)
Mondd el a párodnak, hogy nagyon szép és borzasztóan tetszik és csak attól ijjedtél meg, hogy még sose volt iylen drága ékszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!