Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek az milyen, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen, ha a egy lány megtudja azt, hogy mennyibe került a lánykérő gyűrűje?

Figyelt kérdés
És esetleg ezért vissza adja a fiúnak, de igent mondott és vele képzeli el a jövőjét.

2013. szept. 19. 11:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért adja vissza? Mert sokallja vagy kevesli az árát?
2013. szept. 19. 11:16
 2/37 anonim ***** válasza:
80%
Ha visszaadja, akkor az csak kifogás, hogy az ára miatt!
2013. szept. 19. 11:20
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha értékesebb a gyűrű, akkor jó ha tud róla. Egyrészt a családi vagyont képezi, másrészt úgy ügyel rá.

Ha én minden félretett pénzemet egy gyémántgyűrűbe fektetném, akkor megosztanám a párommal az árát, az esetleges biztosítást és tanúsítványt.

2013. szept. 19. 11:20
 4/37 anonim ***** válasza:
70%
Ha visszaadja a gyűrűt, ne lepődjön meg, ha a fiú meg semmisnek tekinti az eljegyzést...Szerintem bunkó lenne a lány viselkedése.
2013. szept. 19. 11:23
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyértelmű a kérdésed. Miért adja vissza. Azért, mert túl drága volt a gyűrű, és sokallta a rá fordított pénzt, ráadásul így hordani sem tudja az ára miatt? Vagy miért?
2013. szept. 19. 11:25
 6/37 anonim ***** válasza:
17%
Elég ergya.
2013. szept. 19. 11:29
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

A fiú ezt az összeget rászánta.

Nagyon nagy sértés visszaadni ajándékot, főleg egy gyűrűt, amivel megkérték a kezét.

Jelezheti, hogy szerinte túl drága volt, de ha visszaadja emiatt, akár gondolhatja, a férfi, hogy nem akar hozzámenni.

Másrészt a vőlegény összegyűjtötte a pénzt, készült rá, kiválasztott egy olyan ékszert, ami tetszik neki, ami neked is szerinte tetszeni fog...gondold végig!

Én is tudom mennyibe került a gyűrűm

Mégis mennyire drága, hogy túlzásnak tartod?

2013. szept. 19. 11:39
 8/37 A kérdező kommentje:
Azért mert sokallom az árát és még sohasem volt ilyen drága ékszerem.
2013. szept. 19. 11:40
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor most már van!

Ha szereted a fiút és vele akarsz élni, akkor viseld büszkén. Ha nem vele, akkor pedig mondd meg neki és ne keress kifogásokat.

Szerintem itt te szereted azt a fiút, csak megijjedtél. Nekem is a gyűrűim (eljegyzési és karika) a legdrágább ékszereim, bár az eljegyzésinek nem tudom az árát és nagyon büszkén viselem őket. Akkor is így lenne ha műanyagból lenne:)

Mondd el a párodnak, hogy nagyon szép és borzasztóan tetszik és csak attól ijjedtél meg, hogy még sose volt iylen drága ékszered.

2013. szept. 19. 11:46
 10/37 anonim ***** válasza:
Nagyon buta vagy, ha ezért megsértenéd! Egyáltalán nem leszel tőle kitartott, vagy hasonló, viszont ezzel TÖNKRE tehetsz mindent! Te döntesz, de azt javaslom ne légy barom.
2013. szept. 19. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!