Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen, ha a egy lány megtudja azt, hogy mennyibe került a lánykérő gyűrűje?
És mondd el, ha visszaadod az ékszert, mitől lesz neki jobb? Visszavenni ennyiért, nem fogják. A kedve sz@r lesz, az eljegyzésetekhez kapcsolódó élményeket elrontod. Egyedül a te kedved lesz jobb. Na EZ az önzőség!
Nem értem amúgy mit kell túlkomplikálni ezt, az ilyen értetlen, makacs emberek azoknak a kapcsolatoknak az elrontói, ahol minden jól működik.
Kérdező, te nagyon hülye vagy! Szerinted mitől lesz jobb a barátodnak ha vissza adod? Semmivel! Sőt! Ha lenne egy csöpp eszed és ha annyira szereted, ismered tudnád jól, hogy ezzel csak őt bántanád meg! Örülj, hogy megkérte a kezed!
De ha ezen kiakadsz akkor mi lesz később? Nem lennék veled, sajnálom a pasidat, hogy ilyen agyhalottat választott magának!
Nem írtad le hogy mit kaptál és mennyiért, de az arany és a drága kövek is jók befektetésnek. Szerintem ezt nem úgy kell nézned, hogy vett valamit aztán annyi. Ez nem egy autó, nem veszít az értékéből.
És ahogy mások is írták, akármennyibe is került, visszaadni nagyon durva volna, én a barátod helyében nem fogadnám túl jól.
Megkérdezhetem, hogy mennyi a nagyon sok?
Sok férfi szemében normális dolog, hogy egy eljegyzési gyűrűre egy fél vagyont költenek, ilyen jó esetben egyszer van az ő életükben is, nyilván a lehetőségeiktől függően a "legjobbat" akarják adni a választottjuknak. Szerintem illetlenség és tapintatlanság visszautasítani. Gondolj bele, hogy ha te megtehetnéd, hogy pár hónap spórolás árán meglepd valami drága dologgal amire nagyon vágyik, te is megtennéd nem? És nem zavarna, hogy amit magadnak szeretnél, arra kevesebb jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!