Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtatok már "nem"-et lánykérésre?
Bár pasi vagyok, de két lány barátom is mondott már nemet: az egyik 5 évnyi járás után, mikor a srác így akart javítani az elhidegült kapcsolatukon (voltak tán 22 évesek), a másikat meg a 3. randin kérdezte meg a srác.
2013. jún. 12. 23:23
Én egyszer... :D
Gyakorlatilag a pasi totál részegen, kb 5 perc ismeretség után kérte meg a kezem :D.
A férjem meg... érdekes, de eddig eszembe se jutott... ő meg se kérte a kezemet :((
Csak megbeszéltük, hogy összeházasodunk... :D
2013. jún. 12. 23:36
Ténylegesen nem, de egyébként igen. :) Amikor először voltam "menyasszony", akkori párom nagyon el szeretett volna venni. Fiatal voltam, és nem tudtam, hogy mondjam meg neki, hogy nem szeretnék hozzá menni. Szerettem, és nem akartam megbántani. Ezért igent mondtam neki, de megkértem, tartsuk titokban, hogy egyelőre még senki se tudja meg, és legyek az ő "titkos menyasszonya". Kb. 1 év múlva mindketten rájöttünk, ez így nem megy, és szakítottunk. De azért szép emlék így is. :D
2013. jún. 12. 23:38
2013. jún. 12. 23:43
2013. jún. 12. 23:47
Igen. 18 évesen túl fiatalnak és túl kevéssé szerelmesnek éreztem magam. Nem is hosszú ideje jártunk még, úgyhogy azt mondtam: várjunk ezzel. A vőlegényjelölt erre úgy megsértődött, hogy rögtön faképnél is hagyott, azóta nem is láttam. :)
2013. jún. 12. 23:47
igen,a párom részegen nagyon szerelmes hangulatban volt és megkérte a kezemet,ezt pedig megakarta ünnepelni egy dugással,ami nem lett volna jó ugyan is pont pont nála volt házibuli
azóta se hiszi el amikor felhozzuk a témát:"D
2013. jún. 13. 00:11
Én eddig 3x mondtam nemet. Mindegyik többéves kapcsolat volt. Egyszerűen nem akartam még férjhez menni.
2013. jún. 13. 00:31
2szer kosaraztam ki, 18-20évesen, mást vett el, majd évek múltán felbukkant, elvált és 1év együttélés után igent mondtam harmadjára. A 3. házassági évfordulónkat már egyedül ünnepeltem, a két gyerekünkkel, anyáméknál, ő meg a barátnőjével, aki akkor már 1 éve volt neki titokban. Azt hiszem, 18 évesen éreztem JÓL...
2013. jún. 13. 06:17
Igent sem...:):):)
Közösen megvettük a gyűrűket már akkor kerdezte meg...
Kérdeztem tőle, mi lett volna ha nemet mondok....
Csak nevettünk, mivel régóta vágytam rá, meg nem mentünk volna akkor együtt gyűrűtválasztani (még friss, csak most szervezzük az esküvőt)
Szerintem nem gyakori a nemleges válasz, hantényleg komolyan, kérdezik, kivéve mint az egyik válaszadó történetében kapcsolatmentés esete..azért a 3 randi, 5 perc ismeretség esete, már komolytalan
26/n
2013. jún. 13. 08:01
Kapcsolódó kérdések: