Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtatok már "nem"-et lánykérésre?
Miután sok sok veszekedés után kitettem az ex szűrét,rájött hogy mit veszit.
Úgy akart visszaszerezni,hogy megkérte a kezem.Nemet mondtam és ennyi.
Aki nem változik évek alatt sem,az nem egy lánykérésre igent mondástól változik.
Én 17 éves voltam,amikor az akkori pasim megkérte a kezemet. Kb fél éve,ha együtt voltunk... Vett gyűrűt is,meg minden és aztán ittasan az egyik haverjáéknál a barátai körében megkérdezte a gyűrűt átnyújtva,hogy hozzá megyek-e feleségül. Mosolyogtam és a fülébe súgtam,hogy köszönöm szépen a szülinapi ajándékot,szóval finoman nemet mondtam. Merthogy azért ez egy vicc,hogy 17 évesen fél év után részegen el akar valaki jegyezni:D
Amúgy miután szakítottunk,az összes utánam következő barátnőjét eljegyezte. Miközben engem meg folyamatosan azzal keresett meg,hogy szeretné,ha a szeretője lennék. "Kicsit" jellemtelen alak:D Mit mondjak...ő az egyik fiatalkori tévedésem:D
22L
Igen, egyszer. Az építkezésen, ahol dolgoztam, az egyik román munkásfiú megvárt meló után a buszmegállóban és megkérdezte, hozzámennék-e, mert akkor kapnánk szolgálati lakást. Nem volt túl romantikus.
Utóbb kiderült, hogy az ott dolgozó nőneműek közül mindenkit megkörnyékezett ezzel.
tulajdonképpen igen.
megbeszéltük, hogy a gyűrű oké, eljegyzés oké, de ennél tovább azért ne menjünk. örök-vőlegény, örök-menyasszony státuszt viszont vállalok :)
elvi problémáim vannak a házassággal, megértette mindet, nem erőlteti az esküvőt. jól megvagyunk, gyereket is tervezünk. egyszerűen egy olyan nő vagyok, aki nem álmodozik nagy banzájról és papírról sem.
Jézusom bocs off,de ez az utolsó válasz valami borzalom.Én sem álmodozom arról,hogy hajatmosok,vagy eszek,mégis megteszem minden nap,ez akkora baromság,amit ír,attól nem kell álmodozni róla,hogy megtegyük és úgy látom nem "megbeszéltétek" hanem közölted az álláspontodat nem engedve semmit Ő meg szegénykém beletörődött/az van amit Te akarsz,elfogadta ez nem megbeszélés.
4-es Válaszoló vagyok egyébként és sosem akartam férjhez menni,szóval át tudom érezni,milyen az,ha Valaki ilyen,de azt is tudom,hogy az Én Életem ott kezdett el csődbe menni,amikor kimondtam azt a nemet.Egy olyan lavinát indított el,amit azóta sem tudok megállítani.Azóta már másképp gondolkodom a házasságról....
Néha olyan nehéz és fájdalmas olvasni ezeket a hozzászólásokat.:( Úgy elgondolkodom rajtuk, hogy milyen is lehetett, mégis más az ha veled történik meg vagy mással.
Nagyon sajnálom ez a sok "nem"-et, bár egyes esetekben ez érthető.
4-es,17-es vagyok.
Kedves 18-as!Ne hibáztasd Magad,3 nap után szerintem senki nem érezte volna úgy,hogy igent mondhat Valakinek,már ha komolyan veszi a házasságot.Van,aki hónapokig képes megjátszani magát (vagy akár évekig,de ez már véresebb sztori),szóval 3 nap,de még 1 hónap alatt sem lehet szerintem egy ilyen életre szóló dologról dönteni (persze nem lehetetlen....). Viszont,ha így érzel,még mindig,akkor miért nem deríted ki mi lenne ha? Miért nem keresed meg? Elismered a "hülyeséged" bocsánatot kérsz,a lelkednek már ez is NAGYON jót fog tenni,még ha más nem is sülne ki a dologból.Bocsi ha off,de remélem segítettem.
Kedves Kérdező,köszönöm az együttérzésed.Jó látni,hogy vannak még igaz érzésekkel megáldott emberek.:)
Egyébként a 17-es válaszom látom jól le lett pontozva,pedig ha mögé néztek ott is csak a segíteni akarás vezérelt,ami néha nem jó másként,csak nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!